Obavijesti
Cura dana

Cura dana

RUŽA - 28.04.2023
RUŽA
RUŽA - Sprema se za proslavu Međunarodnog praznika rada. Meso za roštilj je u marinadi, grah se moči... Treba još samo nabaviti dovoljne količine piva. Dečko na proslavu dovodi cijelu obitelj, a ona želi da imaju sve što zažele. Nakon svečanog ručka objavit će da su odlučili vjenčati se. I to na jesen. Nakon što završi berba.
Cura dana
LARA
LARA - Stegnulo ju je jučer između lopatica. Jako. Nije puštalo. Mora manje raditi na miješalici, a ne zna kako. Sezona zidanja je počela. Da bi si olakšala muku, krenula je na masažu. Prvi susjed ima spretne i čvrste ruke. Nakon njegova tretmana živne i zaboravi na bol. Miješalica pleše u njenim rukama kao i ona u susjedovim.
LARA
Cura dana
BELA
BELA - Šparoga nikad nije bilo više nego ove godine. Svaki dan ranom zorom ide u šumu. Osim šparoga ubrala je druge tek propupale vrste. Jučer je to bio mladi lovac. Fazanovo pero na šeširu zapelo mu je za grm. Morala ga je otpetljati. Uspjela je, a usput su se spetljali. On više ne lovi. Sad joj pomaže čistiti šparoge.
BELA
Cura dana
BERTA
BERTA - Promijenila je posao i jučer je prvi dan radila u novom uredu. Bilo je stresno, ali kolega s kojim dijeli stol olakšao je napetost. Zajedno su i ručali razgovarajući o proteklom vikendu. Bili su u isto vrijeme na istoj planinarskoj stazi, ali tad se nisu poznavali. Za ručkom su shvatili da ih je prst sudbine ipak spojio.
BERTA
Cura dana
LINA
LINA - Serviserka bicikala željela se ove sezone prebaciti na turizam. Ima puno zemlje, no problem je što nije mogla graditi jer nema građevinske dozvole. Želi napraviti kuće za odmor. Rekli su joj da se javi susjedu jer on kao zna kako prenamijeniti zemljište. Član je jedna stranke. Izašao joj je u susret. Neće tražiti protuuslugu.
LINA
Cura dana
LINA
LINA - Radi u pogonu za proizvodnju sadnica. Ovih dana ubija se od posla. Radi i treću smjenu. Trebala je ići na svadbu, ali nije mogla. Prijateljica ju je trebala upoznati sa zgodnim samcem. Već je dugo bez dečka. Zadnji ju je prevario sa susjedom na mjesnoj akciji ‘Više cvijeća, manje smeća’. Sad planira novi sastanak.
LINA