Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LINA - 23.04.2023
LINA
LINA - Radi u pogonu za proizvodnju sadnica. Ovih dana ubija se od posla. Radi i treću smjenu. Trebala je ići na svadbu, ali nije mogla. Prijateljica ju je trebala upoznati sa zgodnim samcem. Već je dugo bez dečka. Zadnji ju je prevario sa susjedom na mjesnoj akciji ‘Više cvijeća, manje smeća’. Sad planira novi sastanak.
Cura dana
MIRA
MIRA - Serviserka bicikala vozila se nedavno na biciklu kroz svoje mjesto te je zastala i s jednog stabla ubrala nekoliko jabuka. Vlasnik ju je vidio i prijavio za krađu, no ona se branila da vlasnik cjepidlači zbog tri jabuke koje je pojela prije dolaska kući. Susjedu je rekla da će mu ispeći sljedeći put pitu od jabuka.
MIRA
Cura dana
TEREZA
TEREZA - Vozačica viličara već godinama radi u skladištu lokalne tvrtke za proizvodnju peleta. Već joj je dosadno raditi svaki dan jedan te isti posao, pa se želi prekvalificirati za prevoditeljicu poljskog. Upoznala je preko ljeta Poljaka na Jadranu pa joj se svidio taj jezik. Sad traži najbolju školu koja će joj pomoći u učenju.
TEREZA
Cura dana
DONA
DONA - Vrsna je majstorica za prozorske okvire. U lokalnoj tvornici cijene njeno znanje. Jedini je problem što je shvatila da su dosad svi muškarci u njenom životu bili kao staklo. Prozirni i krhki. Zato je odlučila naći novog, čvrstog, pouzdanog i otpornog na sve. Poput hrastovine od koje se rade najbolji okviri.
DONA
Cura dana
LJUBICA
LJUBICA - Jedva je dočekala proljeće. Sad će se uhvatiti u koštac s oranjem i sadnjom. Jedva čeka isprobati novi plug koji je nabavila, a traži i nekoga tko će joj pomoći popraviti stari traktor od bake. Nada se upoznati nekoga tko će joj zamijeniti svjećice na traktoru kako bi mogla prionuti poslu. No još ne zna što će posaditi.
LJUBICA
Cura dana
MARICA
MARICA - Ovaj tjedan završava školovanje. Postat će aromaterapeutkinja. Ne zna još što bi radila, ali možda posadi lavandu pa bi se bavila time. Razmišlja da otvori i YouTube kanal, ali i TikTok na kojemu bih davala savjete o aromaterapiji. Ipak, mora nešto raditi kako bi skupila novce da kupi bolji mobitel ili kameru.
MARICA