Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LJUBICA - 19.04.2023
LJUBICA
LJUBICA - Jedva je dočekala proljeće. Sad će se uhvatiti u koštac s oranjem i sadnjom. Jedva čeka isprobati novi plug koji je nabavila, a traži i nekoga tko će joj pomoći popraviti stari traktor od bake. Nada se upoznati nekoga tko će joj zamijeniti svjećice na traktoru kako bi mogla prionuti poslu. No još ne zna što će posaditi.
Cura dana
MARICA
MARICA - Ovaj tjedan završava školovanje. Postat će aromaterapeutkinja. Ne zna još što bi radila, ali možda posadi lavandu pa bi se bavila time. Razmišlja da otvori i YouTube kanal, ali i TikTok na kojemu bih davala savjete o aromaterapiji. Ipak, mora nešto raditi kako bi skupila novce da kupi bolji mobitel ili kameru.
MARICA
Cura dana
PAVLA
PAVLA - Optičarka je sjela u vlak čim je pročitala da premijer ne može naći svoje naočale. Ona mu je tijekom noći napravila nove, s kojima će još ‘ružičastije’ vidjeti život hrvatskog građanina. Pavla se boji da bi premijera moglo izdati srce ako slučajno na život u Lijepoj Našoj počne gledati kakav zaista i jest...
PAVLA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Studira kreativni biznis, a planira otvoriti i salon za uljepšavanje noktiju. U ljubav ne vjeruje, ali u srodne duše vjeruje. Svoju je našla u mladom kuharu koji radi na Jadranu. Kad je pogleda nebeskoplavim očima, rastopi se kao maslac na kojem joj za doručak peče jaja na oko sa slaninom.
MIRJANA
Cura dana
DAVORKA
DAVORKA - Bivša studentica novinarstva obožava sport i želi raditi kao novinarka. Prihvatila bi svaki posao, a može raditi i u kulturi. Sad se odmara. Jako dobro kuha, omiljena je u društvu, kao što je njoj gemišt omiljeno piće, a hladno pivo voli više piti nego slušati. Najdraža joj je pjesma “Ak’ sem ti srčeko ranil...”.
DAVORKA
Cura dana
DORA
DORA - Preko ljeta radi kao instruktorica aerobika u bazenu. Vrsna je majstorica svoga posla. U bazenu je poput ribe. Sad se trenutačno odmara u djedovoj kući i čeka novi angažman. Nada se da će dobiti posao na nekom egzotičnom otoku u južnim krajevima, no odgovaralo bi joj da radi i na nekom južnom jadranskom otoku.
DORA