Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRJANA - 15.04.2023
MIRJANA
MIRJANA - Studira kreativni biznis, a planira otvoriti i salon za uljepšavanje noktiju. U ljubav ne vjeruje, ali u srodne duše vjeruje. Svoju je našla u mladom kuharu koji radi na Jadranu. Kad je pogleda nebeskoplavim očima, rastopi se kao maslac na kojem joj za doručak peče jaja na oko sa slaninom.
Cura dana
DAVORKA
DAVORKA - Bivša studentica novinarstva obožava sport i želi raditi kao novinarka. Prihvatila bi svaki posao, a može raditi i u kulturi. Sad se odmara. Jako dobro kuha, omiljena je u društvu, kao što je njoj gemišt omiljeno piće, a hladno pivo voli više piti nego slušati. Najdraža joj je pjesma “Ak’ sem ti srčeko ranil...”.
DAVORKA
Cura dana
DORA
DORA - Preko ljeta radi kao instruktorica aerobika u bazenu. Vrsna je majstorica svoga posla. U bazenu je poput ribe. Sad se trenutačno odmara u djedovoj kući i čeka novi angažman. Nada se da će dobiti posao na nekom egzotičnom otoku u južnim krajevima, no odgovaralo bi joj da radi i na nekom južnom jadranskom otoku.
DORA
Cura dana
MIRA
MIRA - Odlučila je da vikendom više neće pjevati i svirati na svadbama. Iako joj to donosi puno novca, požalila se da joj to sve postaje naporno. Nema više živaca za pjevanje, a sad želi posvetiti se poljoprivredi. Planira nabaviti traktor i posaditi kukuruz, a želi imati svoje svinje i kokoši kako bi imala domaća jaja.
MIRA
Cura dana
Ida
IDA - Trava u vrtu narasla je preko noći. Nije mogla vjerovati kad ju je vidjela. Vrijeme je za košnju, a stara kosilica joj je pokvarena. Brzo se snašla. Preko oglasa je našla mladog, poletnog i vještoga kosca. Od kada je došao u njen vrt, nije stao. Trava frca na sve strane, a Ida je sretna jer joj je vrt konačno pokošen.
Ida
Cura dana
SABINA
SBINA - Boli je ruka. Od tucanja. Jaja. Cijeli dan vježbala je za natjecanje u tucanju koje se svake godine održava ispred vatrogasnog doma. Ove godine želi pobijediti. Lani joj je pobjeda izmakla za dlaku. Pobijedio je njen bivši zaručnik. Ostavila ga je jer se zaljubila u dimnjačara koji joj je uspio očistiti dimnjak.
SABINA