Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRA - 12.04.2023
MIRA
MIRA - Odlučila je da vikendom više neće pjevati i svirati na svadbama. Iako joj to donosi puno novca, požalila se da joj to sve postaje naporno. Nema više živaca za pjevanje, a sad želi posvetiti se poljoprivredi. Planira nabaviti traktor i posaditi kukuruz, a želi imati svoje svinje i kokoši kako bi imala domaća jaja.
Cura dana
Ida
IDA - Trava u vrtu narasla je preko noći. Nije mogla vjerovati kad ju je vidjela. Vrijeme je za košnju, a stara kosilica joj je pokvarena. Brzo se snašla. Preko oglasa je našla mladog, poletnog i vještoga kosca. Od kada je došao u njen vrt, nije stao. Trava frca na sve strane, a Ida je sretna jer joj je vrt konačno pokošen.
Ida
Cura dana
SABINA
SBINA - Boli je ruka. Od tucanja. Jaja. Cijeli dan vježbala je za natjecanje u tucanju koje se svake godine održava ispred vatrogasnog doma. Ove godine želi pobijediti. Lani joj je pobjeda izmakla za dlaku. Pobijedio je njen bivši zaručnik. Ostavila ga je jer se zaljubila u dimnjačara koji joj je uspio očistiti dimnjak.
SABINA
Cura dana
RAJKA
RAJKA - Ove se godine opametila. Nema kuhanja ni spremanja za Uskrs. Želi uživati u slobodi i proljeću. Prodala je motocikl bivšeg dečka, koji je on ostavio u njenoj garaži jer ga nije registrirao. Za novac koji je dobila uplatila je putovanje na egzotični Bali. Tamo će uživati u koktelima i ludim noćima sa zgodnim strancima.
RAJKA
Cura dana
VINKA
VINKA - Malo je tužna ovih dana. Dragi ju je pozvao za vikend na romantično putovanje, a onda je poveo i svoju mamu. Šokirala se i umalo se rasplakala. To je bila kap koja je prelila čašu. Ostavila ga je i sama otputovala u Amsterdam. Sad tugu ubija uz pomoć plavookog stranca koji joj otkriva sve čari poročnog i velikoga grada.
VINKA
Cura dana
KRUNA
KRUNA - Opet je morala ložiti kamin. Ostali su samo panjevi koje ne može precijepiti. U nevolji je zvala susjeda. Dok je cijepao, snijeg je sve gušće padao. Kad je završio, pozvala ga je na kuhanu rakiju. Uz vatru u kaminu su se raspričali. Brzo je svanulo pa su opet morali ložiti. I tako od ponedjeljka on cijepa njene panjeve.
KRUNA