Obavijesti
Cura dana

Cura dana

IVONA - 02.04.2023
IVONA
IVONA - Nikako ne može pronaći dečka. Veliki problem u tome joj predstavlja njezin dominatni karakter koji joj ne dopušta da joj dečko može bilo što ograničiti ili prigovoriti. Za sebe kaže da bolje da bude bez veze, nego da u kući ima nekoga njonju koji ne može parirati njezinu stavu. A najviše joj smetaju oni na koljenima.
Cura dana
LILA
LILA - Studira kreativni biznis. Gene za biznis naslijedila je od djeda koji je bio švercer duhana. U slobodno vrijeme bavi se ugradnjom noktiju. U ljubav ne vjeruje, ali u srodne duše vjeruje. Svoju je našla u mladom kuharu. Kad je pogleda nebesko plavim očima, rastopi se kao maslac na kojem joj za doručak peče jaja na oko.
LILA
Cura dana
LEONA
LEONA - Nakon što je sama oličila cijelu kuću, stegla su je leđa. I to baš jako. Nasreću, prijateljica joj je preporučila vrsnog kiropraktičara, koji je uz to samac i stranac. Nakon nekoliko terapija leđa su prestala boljeti, a srce je počelo voljeti. Više nije samac i sad ga uči hrvatski, a on joj pomaže da bude gipka, gibljiva i podatna.
LEONA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Vozačica viličara već godinama želi promijeniti posao. Sad je odlučila otići u Njemačku, a trenutačno se obučava za postavljanje solarnih sistema. Kaže da najviše voli zdravo živjeti i jesti samo povrće. Ništa meso, kaže da to zagađuje svijet. Nada se da će u inozemstvu upoznati vegetarijanca sličnog razmišljanja.
MIRJANA
Cura dana
FILIPINA
FILIPINA - Ime je dobila po Filipinima gdje su joj roditelji bili na godišnjem. Stručnjakinja za poluautomatske puše od Gornjeg Karina želi napraviti hrvatske Filipine. naručila je nekoliko tisuća farmi, tone i tone bijelog pijeska... Sve da pogodi s ugođajem. Za ovo ljeto Gornji Karin bi trebao biti spreman...
FILIPINA
Cura dana
NELA
NELA - Voćke su joj procvjetala i to je raduje. Voli jutrom bosa trčati kroz voćnjak dok joj cvijeće s pupova pada po kosi. Nema bolje tjelovježbe od te. Osim one s dragim. Voli kad se on vrati iz treće smjene, pa zajedno meditiraju kako bi lakše mogao zaspati. Oboje su shvatili da je meditacija recept za uspjeh svake veze.
NELA