Obavijesti
Cura dana

Cura dana

NELA - 28.03.2023
NELA
NELA - Voćke su joj procvjetala i to je raduje. Voli jutrom bosa trčati kroz voćnjak dok joj cvijeće s pupova pada po kosi. Nema bolje tjelovježbe od te. Osim one s dragim. Voli kad se on vrati iz treće smjene, pa zajedno meditiraju kako bi lakše mogao zaspati. Oboje su shvatili da je meditacija recept za uspjeh svake veze.
Cura dana
LAHORKA
LAHORKA - Nije se nikad vozila vlakom, ali nakon što je pročitala da ima djelatnika HŽ-a koji nemaju što raditi i ona je odličila biti prometnik vlakova. Pisala je HŽ-u kako će ona sama izgraditi željezničku postaju u svome mjestu, a neka je oni sam plaćaju do mirovine. Kaže da će na posao dolaziti svaki dani da neće zabušavati...
LAHORKA
Cura dana
BELINDA
BELINDA - Tehničarka za elektroniku pisala je Banožiću. Ministra obrane tražila je posao. Rekla je da nije u HDZ-u, ali da se razumije u elektroniku i da može pomoći. Molbu je napisala nakon što je prije nekoliko dana kraj Velike Gorice pala bespilotna letjelica. Belinda kaže da se to u njenoj smjeni ne bi dogodilo...
BELINDA
Cura dana
MIRA
MIRA - Već dva dana je šmrcava. Ne zna je li alergija u pitanju ili se prehladila kad je trenirala. Vjeruje da će joj pomoći čaj od kamilice, no prvo je mora ubrati u svom vrtu. Veseli se uskoro i nadolazećem Uskrsu, kad će od svojih kokica uzeti jaja i obojiti ih u šarene boje. Neće ih jesti, nego će ih podijeliti susjedima.
MIRA
Cura dana
KATICA
KATICA - Zima je završila i raduje se sad radovima u vrtu. Razmišlja što će saditi ove godine. Muči je hoće li blitvu ili raštiku. Prvo mora okopat vrt, a za to joj trebaju snažne ruke. Pitat će susjeda studenta može li joj pomoći. Također se veseli što će dani biti dulji, pa će moći više šetati dok ne padne mrak.
KATICA
Cura dana
SANJA
SANJA - Mlada geodetičarka uspjela je napokon otvoriti svoju firmu. Ispunila je san jer konačno radi ono što voli. No koliko joj dobro ide u poslu, toliko joj loše ide u ljubavnom svijetu. Nikako da pronađe čovjeka koji želi pratiti njezin brzi ritam života. Zadnjeg partnera je ostavila jer nije bio u dobroj kondiciji.
SANJA