Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KATICA - 24.03.2023
KATICA
KATICA - Zima je završila i raduje se sad radovima u vrtu. Razmišlja što će saditi ove godine. Muči je hoće li blitvu ili raštiku. Prvo mora okopat vrt, a za to joj trebaju snažne ruke. Pitat će susjeda studenta može li joj pomoći. Također se veseli što će dani biti dulji, pa će moći više šetati dok ne padne mrak.
Cura dana
SANJA
SANJA - Mlada geodetičarka uspjela je napokon otvoriti svoju firmu. Ispunila je san jer konačno radi ono što voli. No koliko joj dobro ide u poslu, toliko joj loše ide u ljubavnom svijetu. Nikako da pronađe čovjeka koji želi pratiti njezin brzi ritam života. Zadnjeg partnera je ostavila jer nije bio u dobroj kondiciji.
SANJA
Cura dana
MAJA
MAJA - Prodavačica po struci traži dodatan izvor prihoda. Mislila je baviti se proizvodnjom aronije, no danas to svi rade. A i nema dovoljno zemlje na kojoj bi posadila ljekovitu biljku. Planira baviti se ronjenjem i voditi turiste po Jadranu. Još nije spremna na morske dubine. Nada se nekom poslu u kojem će animirati turiste.
MAJA
Cura dana
MARICA
MARICA - Školovala se za frizerku, a trenutačno je nezaposlena. Za sebe kaže da voli životinje, a najviše pse. Iako je po struci frizerka, želi se baviti uređivanjem pasa. Želi imati svoj salon za uređivanje pasa, no u svome mjestu nema lokaciju za prostor. Zbog toga se seli u veći grad, gdje će joj se želja ostvariti.
MARICA
Cura dana
ALMA
ALMA - Danas konačno ima slobodan dan. Naporno je radila cijeli tjedan. Dan će posvetiti duhovnoj obnovi i njezi tijela. Ide u saunu, pa kod frizera i zatim na manikuru i pedikuru. Putuje u posjet svojoj ljubavi, koju nije vidjela od prosinca. Želi zablistati i pružiti mu sve vrste nježnosti, uključujući nježne i glatke pete.
ALMA
Cura dana
GITA
GITA - Subotom uvijek kuha grah. S najmanje tri vrste mesa. Obavezno stavlja i suha dimljena rebra, koja prije namoči. Jučer je skuhala malo više. Morala je zvati susjeda da dođe na ručak. Umjesto cvijeća donio je kobasice. Zna dobro što ona više voli. Nakon ručka su malo prilegli pa se druženje oduljilo. Otišao je tek jutros.
GITA