Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARICA - 21.03.2023
MARICA
MARICA - Školovala se za frizerku, a trenutačno je nezaposlena. Za sebe kaže da voli životinje, a najviše pse. Iako je po struci frizerka, želi se baviti uređivanjem pasa. Želi imati svoj salon za uređivanje pasa, no u svome mjestu nema lokaciju za prostor. Zbog toga se seli u veći grad, gdje će joj se želja ostvariti.
Cura dana
ALMA
ALMA - Danas konačno ima slobodan dan. Naporno je radila cijeli tjedan. Dan će posvetiti duhovnoj obnovi i njezi tijela. Ide u saunu, pa kod frizera i zatim na manikuru i pedikuru. Putuje u posjet svojoj ljubavi, koju nije vidjela od prosinca. Želi zablistati i pružiti mu sve vrste nježnosti, uključujući nježne i glatke pete.
ALMA
Cura dana
GITA
GITA - Subotom uvijek kuha grah. S najmanje tri vrste mesa. Obavezno stavlja i suha dimljena rebra, koja prije namoči. Jučer je skuhala malo više. Morala je zvati susjeda da dođe na ručak. Umjesto cvijeća donio je kobasice. Zna dobro što ona više voli. Nakon ručka su malo prilegli pa se druženje oduljilo. Otišao je tek jutros.
GITA
Cura dana
REBEKA
REBEKA - Sutra ide na natjecanje u punjenju kobasica. Raduje se. Vježbala je cijelu godinu. Svaka kobasica u njenima rukam začas naraste u zavidnu dužinu. Majstori kobasičari je cijene i poštuju zbog tog umijeća. Najviše voli raditi istarske, a nisu joj mrske ni malo masnije slavonske. One same klize kroz vješte ruke.
REBEKA
Cura dana
JULIJA
JULIJA - Mlada poduzetnica nedavno je dala otkaz u velikoj tvrtki za proizvodnju parnih kotlova, a sad se okreće svom biznisu. Planira posaditi aroniju, no ne može naći lokaciju koja bi joj odgovarala. Također, želi odmah pored aronije imati i veliki vrt u kojemu će saditi povrće i prodavati ga. No vrt treba prvo okopati.
JULIJA
Cura dana
PETRUNJELA
PETRUNJELA - Nema novaca, ali, kaže da ne može ni raditi standardi posao. Naime, tehničarka za elektroniku, svaki dan u podne ide se kupati. Bez obzira puše li bura, pada li kiša ili su debeli minusi. Bila je na nekoliko razgovora za posao, ali čim bi spomenula svoju potrebu za kupanjem, intervju bi bio završen. Ne radi ni danas, ali barem u podne ide na plažu...
PETRUNJELA