Obavijesti
Cura dana

Cura dana

PETRUNJELA - 16.03.2023
PETRUNJELA
PETRUNJELA - Nema novaca, ali, kaže da ne može ni raditi standardi posao. Naime, tehničarka za elektroniku, svaki dan u podne ide se kupati. Bez obzira puše li bura, pada li kiša ili su debeli minusi. Bila je na nekoliko razgovora za posao, ali čim bi spomenula svoju potrebu za kupanjem, intervju bi bio završen. Ne radi ni danas, ali barem u podne ide na plažu...
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Obožava svoje magarce. S njima rano ujutro šeće po polju, a trudi se imati što više magaraćeg mlijeka. Od njega zarađuje dobre novce s kojim plaća tečaj lončarstva. Uskoro dolazi i vrijeme sadnje pa će okopavati vrt, no treba nekog snažnog da joj pomogne. Nada se da će joj pomoći susjed koji živi kuću do nje.
MIRJANA
Cura dana
SABINA
SABINA - Zna sa sjemenom. Što posije, to niče, plodi se i rodi. Selo zna da njene ruke čine čuda. Zato je u ožujku rasprodana. Sije po kućama. Kod prvog susjeda, mladog udovca, bit će najviše posla. Zraslo mu sve u travu. Čeka da duboko preštiha vrt pa će posijati sve što mu srce želi. Nada se da će u tom vrtu niknuti i ljubav.
SABINA
Cura dana
TANJA
TANJA - Okrenula je novu stranicu u životu te se odlučila pozabaviti sa svojim zdravljem. Krenula je intenzivno vježbati kako bi mogla biti zdrava, ali i uživati u životu. Ako nešto prezire u životu, to su mlake stvari. Ona voli sve jako i tvrdo te na tome ustraje koliko god može. Razmišlja angažirati privatnog trenera.
TANJA
Cura dana
ANKICA
ANKICA - Slomljeno joj je srce. Dečko s kojim je bila devet godina u vezi odlučio je sve baciti u vjetar i krenuti dalje sa svojim životom. Ova mlada farmaceutkinja isplanirala je cijeli život s njim, a kad ju je pozvao da joj kaže da prekida, mislila je da je zove kako bi je zaručio. Rekao joj je da se zaljubio u drugu.
ANKICA
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Napokon je dočekala malo sunca pa da odbaci sve te debele materijale koje je morala stavljati na sebe. Ona voli nešto tanje i lakše odjevne predmete kako bi mogla neometano uživati u vožnji biciklom, koju ne propušta ni po kiši. Nada se da će napokon doći ljeto kako bi uživala u svim blagodatima sunca.
MIRELA