Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRJANA - 15.03.2023
MIRJANA
MIRJANA - Obožava svoje magarce. S njima rano ujutro šeće po polju, a trudi se imati što više magaraćeg mlijeka. Od njega zarađuje dobre novce s kojim plaća tečaj lončarstva. Uskoro dolazi i vrijeme sadnje pa će okopavati vrt, no treba nekog snažnog da joj pomogne. Nada se da će joj pomoći susjed koji živi kuću do nje.
Cura dana
SABINA
SABINA - Zna sa sjemenom. Što posije, to niče, plodi se i rodi. Selo zna da njene ruke čine čuda. Zato je u ožujku rasprodana. Sije po kućama. Kod prvog susjeda, mladog udovca, bit će najviše posla. Zraslo mu sve u travu. Čeka da duboko preštiha vrt pa će posijati sve što mu srce želi. Nada se da će u tom vrtu niknuti i ljubav.
SABINA
Cura dana
TANJA
TANJA - Okrenula je novu stranicu u životu te se odlučila pozabaviti sa svojim zdravljem. Krenula je intenzivno vježbati kako bi mogla biti zdrava, ali i uživati u životu. Ako nešto prezire u životu, to su mlake stvari. Ona voli sve jako i tvrdo te na tome ustraje koliko god može. Razmišlja angažirati privatnog trenera.
TANJA
Cura dana
ANKICA
ANKICA - Slomljeno joj je srce. Dečko s kojim je bila devet godina u vezi odlučio je sve baciti u vjetar i krenuti dalje sa svojim životom. Ova mlada farmaceutkinja isplanirala je cijeli život s njim, a kad ju je pozvao da joj kaže da prekida, mislila je da je zove kako bi je zaručio. Rekao joj je da se zaljubio u drugu.
ANKICA
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Napokon je dočekala malo sunca pa da odbaci sve te debele materijale koje je morala stavljati na sebe. Ona voli nešto tanje i lakše odjevne predmete kako bi mogla neometano uživati u vožnji biciklom, koju ne propušta ni po kiši. Nada se da će napokon doći ljeto kako bi uživala u svim blagodatima sunca.
MIRELA
Cura dana
JOSIPA
JOSIPA - Uspjela je dobiti novce iz EU za svoj projekt oko razvoja sustava navodnjavanja u Hrvatskoj. Velika joj je strast poljoprivreda pa je zbog toga još sretnija jer se može u svojoj domovini ostvariti. Sad su joj potrebni i partneri u projektu, ali osim visokog obrazovanja, od svojih kolega će tražiti i veliku želju i strast.
JOSIPA