Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANKICA - 12.03.2023
ANKICA
ANKICA - Slomljeno joj je srce. Dečko s kojim je bila devet godina u vezi odlučio je sve baciti u vjetar i krenuti dalje sa svojim životom. Ova mlada farmaceutkinja isplanirala je cijeli život s njim, a kad ju je pozvao da joj kaže da prekida, mislila je da je zove kako bi je zaručio. Rekao joj je da se zaljubio u drugu.
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Napokon je dočekala malo sunca pa da odbaci sve te debele materijale koje je morala stavljati na sebe. Ona voli nešto tanje i lakše odjevne predmete kako bi mogla neometano uživati u vožnji biciklom, koju ne propušta ni po kiši. Nada se da će napokon doći ljeto kako bi uživala u svim blagodatima sunca.
MIRELA
Cura dana
JOSIPA
JOSIPA - Uspjela je dobiti novce iz EU za svoj projekt oko razvoja sustava navodnjavanja u Hrvatskoj. Velika joj je strast poljoprivreda pa je zbog toga još sretnija jer se može u svojoj domovini ostvariti. Sad su joj potrebni i partneri u projektu, ali osim visokog obrazovanja, od svojih kolega će tražiti i veliku želju i strast.
JOSIPA
Cura dana
NIKICA
NIKICA - Jedva je čekala proljeće da može početi s poljoprivrednim radovima. Zna da nema ničega bez dubokog oranja. Susjed joj je naoštrio plugove i promijenio ulje na traktoru pa s lakoćom ore plodnu crnicu. Kad ne radi, pomaže Dobrovoljnom vatrogasnom društvu. Dečki cijene kako barata velikim vodenim crijevom.
NIKICA
Cura dana
GRGO
Mladi student spreman je za početak novog semestra. Obožava doći u svoje Zmijavce i vrtlariti u dvorištu. Iako njegove ruže još nisu u cvatu, ipak je uspio pripremiti poklon za Dan žena. Njegovo usamljeno srce čeka na damu koja će ga ugrijati u hladnoj studentskoj sobi u Zagrebu. Kad sve procvjeta u njegovu vrtu, spreman joj je dati kitu najljepšeg cvijeća. Grgo svim pripadnicama ljepšeg spola želi sretan Dan žena!
GRGO
Cura dana
EMILIJA
EMILIJA - Čeka da prođu tri marčane bure pa da se može posvetiti branju šparoga. Nada se dobroj sezoni. Od šparoga radi čuda i znaju je u cijelom selu po vrsnim specijalitetima. Najviše voli kad dragome za doručak napravi fritaju od šparoga. To ga uvijek čini čilim cijeli dan, a Emili uživa kad su njeni muškarci čili i stameni.
EMILIJA