Obavijesti
Cura dana

Cura dana

NIKICA - 09.03.2023
NIKICA
NIKICA - Jedva je čekala proljeće da može početi s poljoprivrednim radovima. Zna da nema ničega bez dubokog oranja. Susjed joj je naoštrio plugove i promijenio ulje na traktoru pa s lakoćom ore plodnu crnicu. Kad ne radi, pomaže Dobrovoljnom vatrogasnom društvu. Dečki cijene kako barata velikim vodenim crijevom.
Cura dana
GRGO
Mladi student spreman je za početak novog semestra. Obožava doći u svoje Zmijavce i vrtlariti u dvorištu. Iako njegove ruže još nisu u cvatu, ipak je uspio pripremiti poklon za Dan žena. Njegovo usamljeno srce čeka na damu koja će ga ugrijati u hladnoj studentskoj sobi u Zagrebu. Kad sve procvjeta u njegovu vrtu, spreman joj je dati kitu najljepšeg cvijeća. Grgo svim pripadnicama ljepšeg spola želi sretan Dan žena!
GRGO
Cura dana
EMILIJA
EMILIJA - Čeka da prođu tri marčane bure pa da se može posvetiti branju šparoga. Nada se dobroj sezoni. Od šparoga radi čuda i znaju je u cijelom selu po vrsnim specijalitetima. Najviše voli kad dragome za doručak napravi fritaju od šparoga. To ga uvijek čini čilim cijeli dan, a Emili uživa kad su njeni muškarci čili i stameni.
EMILIJA
Cura dana
ROBERTA
ROBERTA - Vlasnica OPG-a suosjeća s Ivanom Knoll, koja je ostala bez haljina u Parizu te se požalila kako nema što obući. Odlučila je stoga našoj poznatoj influencerici poslati svoje jer njoj ionako ne trebaju. Stalno je u polju, a kaže da u njenom mjestu haljina i nije na nekoj velikoj cijeni te je nema kome ni pokazati...
ROBERTA
Cura dana
LATICA
LATICA - Majstorica na strojevima za glodanje posljednjih nekoliko godina malo je zapustila svoju vještinu. Premda je zovu sa svih strana svijeta, jer pravih ‘glodača’ je malo, ona ih sve redom odbija jer je u - pinezima. Kao i mnogi u Pinezićima. Turizam je donio blagostanje, pa je Latica strojeve zamijenila iznajmljivanjem apartmana...
LATICA
Cura dana
ANA
ANA - Iako je nekoliko godina radila u Nizozemskoj gdje je brala tulipane na farmi, ipak se vratila u domovinu. Želi osnovati obitelj, a trenutačno živi u bakinoj kući. Želi također napraviti svoju farmu tulipana, no prvo treba nabaviti stvari kako bi je izgradila. Planira uzeti i poticaje od države za poljoprivredu.
ANA