Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LATICA - 05.03.2023
LATICA
LATICA - Majstorica na strojevima za glodanje posljednjih nekoliko godina malo je zapustila svoju vještinu. Premda je zovu sa svih strana svijeta, jer pravih ‘glodača’ je malo, ona ih sve redom odbija jer je u - pinezima. Kao i mnogi u Pinezićima. Turizam je donio blagostanje, pa je Latica strojeve zamijenila iznajmljivanjem apartmana...
Cura dana
ANA
ANA - Iako je nekoliko godina radila u Nizozemskoj gdje je brala tulipane na farmi, ipak se vratila u domovinu. Želi osnovati obitelj, a trenutačno živi u bakinoj kući. Želi također napraviti svoju farmu tulipana, no prvo treba nabaviti stvari kako bi je izgradila. Planira uzeti i poticaje od države za poljoprivredu.
ANA
Cura dana
MARA
MARA - Fakultet nije završila, ali zato ima ‘diplomu’ iz jedne vrlo praktične vještine. Puno govori, a ne kaže ništa. Vještina koja ima svoju vrijednost, pogotovo ako ste u politici. A Mara obožava politiku te lik i dijelo Vlade Š iako Vlado ne govori mnogo jer se boji suhog grla. Mara kaže da je taj problem Vlado uvijek znao rješiti...
MARA
Cura dana
SUZANA
SUZANA - Mlada računovotkinja previše se brine o inflaciji. Boji se da će cijene njezinog omiljenog voća, lubenice, otići u nebo. Zato će radije jesti dinje, a razmišlja i o bananama, koje planira posaditi u vrtu. Također, traži nekog jakog muškarca koji će joj pomoći preorati vrt za sadnice, koje će uskoro kupiti.
SUZANA
Cura dana
LUNA
LUNA - Probudila se ljuta kao pas. Posvađala se s dečkom koji je ostavio prljave čarape na stolu u kuhinji. To ju je razljutilo i nervozna je otišla na posao. Putem je svratila u dućan gdje je kupila topli kroasan, a raspoloženje joj je popravio mladi prodavač koji joj je ispričao vic na blagajni. Pozvala ga je na kavu.
LUNA
Cura dana
ANKA
ANKA - Farmerica muku muči sa snijegom koji je zatrpao njeno selo. Ovce i krave ne može voditi na ispašu, pa sad traži nekoga da joj pomogne i doveze sjeno iz susjednog sela. No svjesna je problema da su zakrčeni svi putevi, a ne samo njen Krivi Put. Ipak, podružit će se s ekipom iz dućana koja će joj pomoći skratiti dane.
ANKA