Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANA - 03.03.2023
ANA
ANA - Iako je nekoliko godina radila u Nizozemskoj gdje je brala tulipane na farmi, ipak se vratila u domovinu. Želi osnovati obitelj, a trenutačno živi u bakinoj kući. Želi također napraviti svoju farmu tulipana, no prvo treba nabaviti stvari kako bi je izgradila. Planira uzeti i poticaje od države za poljoprivredu.
Cura dana
SUZANA
SUZANA - Mlada računovotkinja previše se brine o inflaciji. Boji se da će cijene njezinog omiljenog voća, lubenice, otići u nebo. Zato će radije jesti dinje, a razmišlja i o bananama, koje planira posaditi u vrtu. Također, traži nekog jakog muškarca koji će joj pomoći preorati vrt za sadnice, koje će uskoro kupiti.
SUZANA
Cura dana
LUNA
LUNA - Probudila se ljuta kao pas. Posvađala se s dečkom koji je ostavio prljave čarape na stolu u kuhinji. To ju je razljutilo i nervozna je otišla na posao. Putem je svratila u dućan gdje je kupila topli kroasan, a raspoloženje joj je popravio mladi prodavač koji joj je ispričao vic na blagajni. Pozvala ga je na kavu.
LUNA
Cura dana
ANKA
ANKA - Farmerica muku muči sa snijegom koji je zatrpao njeno selo. Ovce i krave ne može voditi na ispašu, pa sad traži nekoga da joj pomogne i doveze sjeno iz susjednog sela. No svjesna je problema da su zakrčeni svi putevi, a ne samo njen Krivi Put. Ipak, podružit će se s ekipom iz dućana koja će joj pomoći skratiti dane.
ANKA
Cura dana
KAJA
KAJA - Obožava snijeg. Jučer se probudila sretna. Sve je bilo bijelo. Dok je vatra pucketala u kaminu, susjed s kojim se druži već neko vrijeme donio joj je u krevet bijelu kavu. Zajedno su u nju umakali talijanske cantuccine. Tvrdi i hrskavi keksi topili su se u vrućem napitku kao što se i susjed topio u njenom zagrljaju.
KAJA
Cura dana
SANDRA
SANDRA - Nema nedjeljnog pečenja bez sočnog umaka. Zato ustaje ranom zorom pa strpljivo i dugo pomno miješa sve sastojke. Prestane tek kad se dobro oznoji od miješanja. Ali ništa joj nije teško jer zna da dragi slasno uživa u svakoj kapi njenog sočnog i podatnog umaka. Na kraju objeda uvijek jezikom obliže cijeli tanjur.
SANDRA