Obavijesti
Cura dana

Cura dana

GOGA - 25.02.2023
GOGA
GOGA - Šefica skladišta kaže da se ne sekira zbog dvije trenutačno najvažnije teme u Hrvatskoj, neradnih nedjelja i cajki. Kaže da ona ionako ne radi nedjeljom i da će tako uvijek biti, a što se tiče cajki, nema ništa protiv njih, ali da se u njezinu mjesto slušao samo Čajkovski. I da će tako uvijek i biti...
Cura dana
LJILJANA
LJILJANA - Nikako da se privikne na rad s eurima. Godinama je prodavačica u lokalnom dućanu i po glavi su joj bile samo kune i lipe. Iako su gotovo prošla tri mjeseca od uvođenja eura, ona još računa s kunama. Inače je osoba koja se brzo privikne na nešto novo i veće pa joj nije jasno zašto ovo ne može lako primiti.
LJILJANA
Cura dana
KATICA
KATICA - Mlada stručnjakinja za semiotiku nada se nekom boljem poslu. Trenutno radi u lokalnom dućanu, od jutra do navečer je u smjeni. Bole je noge od stajanja, a nitko joj ne može pomoći. Želi raditi kao stručnjak za društvene mreže pa se stalno prijavljuje na oglase. Jedino joj je problem što nema baš iskustva.
KATICA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Zatvorio joj se kozmetički salon u koji je išla najmanje jednom mjesečno. Tamo je dobivala sve usluge koje je trebala te je jako bila zadovoljna s radom i kvalitetom. No sve je to otišlo u vjetar jer je vlasnica odlučila zatvoriti zbog državnih nameta. Sad će ova mlada ekonomistica morati pronaći novu sreću.
MIRJANA
Cura dana
FILOMENA
FILOMENA - Konačno je stiglo toplije vrijeme, sunce sja, a pojavile su se i prve tratinčice. Upravo njih veselo bere mlada pastirica i slaže vijenac koji će, nada se, jednog dana na glavu nataknuti svom budućem dragom. Udvarača ima puno, ali nju ne interesiraju lokalni momci. Sanja o muškarcu iz grada.
FILOMENA
Cura dana
DOROTEA
DOROTEA - Zabili su joj nož u leđa. Dečko, koji se sad već bivši, prevario ju je s najboljom prijateljicom, i to u njezinu krevetu. Da stvar bude još gora, ona je nedavno kupila vodeni krevet jer ju je nagovorio upravo biši dečko zbog boljeg ugođaja u njemu. A sad su joj napravili veliku izdaju. S prijateljcom više ne razgovara.
DOROTEA