Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KATICA - 23.02.2023
KATICA
KATICA - Mlada stručnjakinja za semiotiku nada se nekom boljem poslu. Trenutno radi u lokalnom dućanu, od jutra do navečer je u smjeni. Bole je noge od stajanja, a nitko joj ne može pomoći. Želi raditi kao stručnjak za društvene mreže pa se stalno prijavljuje na oglase. Jedino joj je problem što nema baš iskustva.
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Zatvorio joj se kozmetički salon u koji je išla najmanje jednom mjesečno. Tamo je dobivala sve usluge koje je trebala te je jako bila zadovoljna s radom i kvalitetom. No sve je to otišlo u vjetar jer je vlasnica odlučila zatvoriti zbog državnih nameta. Sad će ova mlada ekonomistica morati pronaći novu sreću.
MIRJANA
Cura dana
FILOMENA
FILOMENA - Konačno je stiglo toplije vrijeme, sunce sja, a pojavile su se i prve tratinčice. Upravo njih veselo bere mlada pastirica i slaže vijenac koji će, nada se, jednog dana na glavu nataknuti svom budućem dragom. Udvarača ima puno, ali nju ne interesiraju lokalni momci. Sanja o muškarcu iz grada.
FILOMENA
Cura dana
DOROTEA
DOROTEA - Zabili su joj nož u leđa. Dečko, koji se sad već bivši, prevario ju je s najboljom prijateljicom, i to u njezinu krevetu. Da stvar bude još gora, ona je nedavno kupila vodeni krevet jer ju je nagovorio upravo biši dečko zbog boljeg ugođaja u njemu. A sad su joj napravili veliku izdaju. S prijateljcom više ne razgovara.
DOROTEA
Cura dana
DINKA
DINKA - Proteklih je dana imala neku virozu pa nije gotovo ništa mogla staviti u usta. Jako je bila umorna i nije mogla ustati iz kreveta, to ju je baš dotuklo, ali sad je već bolje. Jedva čeka izaći iz kuće i napokon nešto konkretno staviti u usta i trbuh. Želi se nadisati svježeg zraka te da napokon vidi i svoje prijateljice.
DINKA
Cura dana
MAJA
MAJA - Ljubiteljica čistokrvnih konja napokon je dočekala sunce da može cupkati sa svojim najdražim prijateljem - pastuhom Rikardom. Najviše voli jahati bez sedla, a uživa kad ode s Rikardom do mora pa se brćka s njim u plićaku. Ima veliku želju otići i na Sinjsku alku te upoznati momke koji imaju također konje.
MAJA