Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DOROTEA - 20.02.2023
DOROTEA
DOROTEA - Zabili su joj nož u leđa. Dečko, koji se sad već bivši, prevario ju je s najboljom prijateljicom, i to u njezinu krevetu. Da stvar bude još gora, ona je nedavno kupila vodeni krevet jer ju je nagovorio upravo biši dečko zbog boljeg ugođaja u njemu. A sad su joj napravili veliku izdaju. S prijateljcom više ne razgovara.
Cura dana
DINKA
DINKA - Proteklih je dana imala neku virozu pa nije gotovo ništa mogla staviti u usta. Jako je bila umorna i nije mogla ustati iz kreveta, to ju je baš dotuklo, ali sad je već bolje. Jedva čeka izaći iz kuće i napokon nešto konkretno staviti u usta i trbuh. Želi se nadisati svježeg zraka te da napokon vidi i svoje prijateljice.
DINKA
Cura dana
MAJA
MAJA - Ljubiteljica čistokrvnih konja napokon je dočekala sunce da može cupkati sa svojim najdražim prijateljem - pastuhom Rikardom. Najviše voli jahati bez sedla, a uživa kad ode s Rikardom do mora pa se brćka s njim u plićaku. Ima veliku želju otići i na Sinjsku alku te upoznati momke koji imaju također konje.
MAJA
Cura dana
KRISTINA
KRISTINA - Uspjela je. Nakon mnogo muke i nauke napokon je obranila svoj diplomski rad te se konačno može posvetiti nekim novim stvarima. Prvo što želi je otputovati nekamo gdje bi se mogla opustiti i odmoriti od svega. Razmišlja otići negdje na planine. Želi u sebe unijeti svježeg zraka, baš joj treba to.
KRISTINA
Cura dana
VEDRANA
VEDRANA - Dobila je poticaje iz EU te je krenula u uređivanje svojih apartmana. Nada se da će uspjeti do sezone sve dovesti u red, ali je postala sumnjičava prema tome. Radnici koje je angažirala ne dolaze svakodnevno. Malo dođu, obave stvari pa ih nema nekoliko dana. To je čini očajnom jer se boji da posao neće biti gotov.
VEDRANA
Cura dana
VINKA
VINKA - Jutra provodi u vinogradu. Posadila ga je na djedovini prije tri godine i sad strepi nad svakim trsom. Nada se prvom urodu ove godine. Završila je i tečaj za vinara/vinogradara. Zbog posla morala je naručiti i bačve. I kad se najmanje nadala, zaljubila se u mladoga bačvara. Sad zajedno tešu stare hrastove daske.
VINKA