Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VEDRANA - 16.02.2023
VEDRANA
VEDRANA - Dobila je poticaje iz EU te je krenula u uređivanje svojih apartmana. Nada se da će uspjeti do sezone sve dovesti u red, ali je postala sumnjičava prema tome. Radnici koje je angažirala ne dolaze svakodnevno. Malo dođu, obave stvari pa ih nema nekoliko dana. To je čini očajnom jer se boji da posao neće biti gotov.
Cura dana
VINKA
VINKA - Jutra provodi u vinogradu. Posadila ga je na djedovini prije tri godine i sad strepi nad svakim trsom. Nada se prvom urodu ove godine. Završila je i tečaj za vinara/vinogradara. Zbog posla morala je naručiti i bačve. I kad se najmanje nadala, zaljubila se u mladoga bačvara. Sad zajedno tešu stare hrastove daske.
VINKA
Cura dana
LJUBICA
LJUBICA - Uzela je slobodan dan. Lagala je šefu. Rekla mu je da se dragi vraća s bauštele iz Münchena i da ga želi iznenaditi za Valentinovo. Ponudili su joj gažu u fušu za 200 eura. Nije mogla odbiti. Gaža je u susjednoj državi pa je nitko neće prepoznati iako kao vrsna plesačica na štangi ima puno obožavatelja.
LJUBICA
Cura dana
ANTONELA
ANTONELA - Uzgajivačica rajčica nada se novim granicama županija. Živi na Pagu i za sebe kaže da nije Ličanka. Samo 10 metara dalje ima najbolju prijateljicu Nelu, ona je u zadarskoj županiji. Najviše joj to smeta ljeti kad joj se upucavaju mladići. Čim kaže da je iz ličko-senjske oni joj odgovore da njih zanimaju samo Dalmatinke...
ANTONELA
Cura dana
LUKRECIJA
LUKRECIJA - Domaća influencerica živi u Gornjem Selu. Kao influencerica baš i ne zarađuje, ali zato u fušu plete mreže. Ribara uvijek ima, iako je i njih sve manje. Preko ljeta dođu potomci onih koji su prije mnogo, mnogo godina otišli u Ameriku trbuhom za kruhom, pa njima prodaje parangale i uči ih pecanju...
LUKRECIJA
Cura dana
VIKICA
VIKICA - Njoj je svaki dan - dan ljubavi. Ne shvaća ove izmišljene praznike ljubavi. Ali ipak nije odoljela prigodnom popustu i kupila si je novi crveni kombine. Još ga nije odjenula. Čuva ga za posebne prigode. Još joj je pokojna baka govorila: ‘Diko, uvijek moraš imati novu spavaćicu. Nikada ne znaš kad ćeš u bolnicu’.
VIKICA