Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VIKICA - 11.02.2023
VIKICA
VIKICA - Njoj je svaki dan - dan ljubavi. Ne shvaća ove izmišljene praznike ljubavi. Ali ipak nije odoljela prigodnom popustu i kupila si je novi crveni kombine. Još ga nije odjenula. Čuva ga za posebne prigode. Još joj je pokojna baka govorila: ‘Diko, uvijek moraš imati novu spavaćicu. Nikada ne znaš kad ćeš u bolnicu’.
Cura dana
MARTINA
MARTINA - Mlada stručnjakinja za grafičke elemente našla se u velikom problemu. Ostala je bez stana u kojem je godinama živjela jer su gazde odlučile stan dati nekim mlađim studentima. Sad muku muči da pronađe novi stan, a cijene su otišle u nebo, što ona smatra sramotnim. Nada se da će pronaći svoj kutak mira ili bar nekog cimera.
MARTINA
Cura dana
LEONA
LEONA - Snijeg se topi, pa je već počela planirati radne akcije za proljeće. Treba urediti okućnicu i prirediti vrt za sjetvu. Ove godine želi uzgojiti najbolji krumpir na Ličkom polju. Ima dečka iz Mrkoplja, koji isto uzgaja krumpir, i želi biti bolja od njega. Veza nije baš strastvena, pa se nada da će ga tako potaknuti na romantiku.
LEONA
Cura dana
ASTRID
ASTRID - Astrid je demantirala sve koji misle da je Obrovac poznat samo po Luki Modriću. Svako malo zaviruje u svoju pušnicu ili vatrenicu, kako kažu u obližnjem Kruševu, a jedva je dočekala buru kako bi se njeno slasno meso osušilo. Vrlo je štedljiva, iako, kaže u šali, ne odbija darove. Često je se može vidjeti na jutarnjoj misi.
ASTRID
Cura dana
AGATA
AGATA - Dobrovoljni je darivatelj krvi. Iako se štrecne svaki put kad je bocnu iglom, smatra to plemenitim i časnim činom. Uostalom, njezin životni moto je: Darivanje je zvonka radost.
AGATA
Cura dana
KLAUDIJA
KLAUDIJA - Pobjegla je od zime i magle na daleka južna mora. Čeka ljeto da se vrati. Dečko ne vjeruje da će se vratiti. Stalno joj šalje neke pjesme. Zadnja koju je poslao je ova: “Sve su se laste vratile sa juga, samo tebe nema, lastavice mala, a moja bol je beskrajna i duga...”. Stvarno će ga ostaviti ako nastavi s tim glupostima.
KLAUDIJA