Obavijesti
Cura dana

Cura dana

AGATA - 07.02.2023
AGATA
AGATA - Dobrovoljni je darivatelj krvi. Iako se štrecne svaki put kad je bocnu iglom, smatra to plemenitim i časnim činom. Uostalom, njezin životni moto je: Darivanje je zvonka radost.
Cura dana
KLAUDIJA
KLAUDIJA - Pobjegla je od zime i magle na daleka južna mora. Čeka ljeto da se vrati. Dečko ne vjeruje da će se vratiti. Stalno joj šalje neke pjesme. Zadnja koju je poslao je ova: “Sve su se laste vratile sa juga, samo tebe nema, lastavice mala, a moja bol je beskrajna i duga...”. Stvarno će ga ostaviti ako nastavi s tim glupostima.
KLAUDIJA
Cura dana
AGATA
AGATA - Voli poklade, maskenbal i maškare. Još od kada joj je baka kao maloj pjevala: “Život je maskenbal, ljudi su krivi, s tuđom maskom, lakše se živi”. Nije razumjela te tekstove dok nije upala u ljubavne nevolje. Srce joj je slomljeno, ali navukla je masku vesele djevojke jer ne želi da selo vidi kako pati zbog budale.
AGATA
Cura dana
TIHANA
TIHANA - Napokon je uspjela otvoriti svoju firmu. Mlada stručnjakinja za geodeziju bavit će se proučavanjem tla. Najviše je veseli što će raditi posao koji voli, a ne nešto što joj ne odgovara. Proučavat će razinu tla te nuditi svoje usluge svima kojima se bave novogradnjom. Nada se da će tako kupiti stan od minimlano 100 kvadrata.
TIHANA
Cura dana
MANDA
MANDA - Završila je tečaj za računovotkinju pa se veseli novom poslu. Želja joj je otvoriti vlastiti biznis kako bi se mogla istovremeno baviti i sa svojom OPG-om. Bez prirode ne može, ali još joj teže pada manjak prirodnih proizvoda. Zato jede samo ono što može napraviti svojim rukama i već dugo nije posjetila doktora.
MANDA
Cura dana
ANA
ANA - Životna trenerica je već mjesecima na burzi rada. U slobodno vrijeme igra tenis i obožava igranje s lopticama. Tijekom ljeta bila je na udaljenom jadranskom otoku gdje je radila kao prodavačica fritula. Sad se nada da će pokrenuti biznis i da će joj se zabrinuti klijenti više javljati na njezine edukacije.
ANA