Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TIHANA - 04.02.2023
TIHANA
TIHANA - Napokon je uspjela otvoriti svoju firmu. Mlada stručnjakinja za geodeziju bavit će se proučavanjem tla. Najviše je veseli što će raditi posao koji voli, a ne nešto što joj ne odgovara. Proučavat će razinu tla te nuditi svoje usluge svima kojima se bave novogradnjom. Nada se da će tako kupiti stan od minimlano 100 kvadrata.
Cura dana
MANDA
MANDA - Završila je tečaj za računovotkinju pa se veseli novom poslu. Želja joj je otvoriti vlastiti biznis kako bi se mogla istovremeno baviti i sa svojom OPG-om. Bez prirode ne može, ali još joj teže pada manjak prirodnih proizvoda. Zato jede samo ono što može napraviti svojim rukama i već dugo nije posjetila doktora.
MANDA
Cura dana
ANA
ANA - Životna trenerica je već mjesecima na burzi rada. U slobodno vrijeme igra tenis i obožava igranje s lopticama. Tijekom ljeta bila je na udaljenom jadranskom otoku gdje je radila kao prodavačica fritula. Sad se nada da će pokrenuti biznis i da će joj se zabrinuti klijenti više javljati na njezine edukacije.
ANA
Cura dana
DINA
DINA - Svake srijede ide na stočni sajam, prodaje očeve kozliće jer s diplomom arheologinje ne može puno zaraditi. Na sajmu joj se dive kako ima prekrasne kozliće. Ondje je upoznala i mladog veterinara koji pregledava životinje. Već su duže zajedno, pa su se odlučili na putovanje u Škotsku kako bi ondje uživali u ovcama.
DINA
Cura dana
KATARINA
KATARINA - Zdrav život i zdrava hrana njezin je moto. Napustila je studij kako bi otvorila OPG. Nema joj do tišine i mira zagorskih brega, a najsretnija je u proljeće kad priroda oko nje pupa pa se često spusti do Sutle da uživa u žaboru rijeke.
KATARINA
Cura dana
MARA
MARA - Život joj je postao monoton pa ga je odlučila malo začiniti. Odlučila je upisati poznati doktorski studij u Osijeku, a upisala se i na pilates te jogu. Želi imati ispunjen život, a i mišljenja je da ako će češće odlaziti u različita društva da će možda upoznati i ljubav svog života. Dosta joj je biti sama.
MARA