Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KATARINA - 31.01.2023
KATARINA
KATARINA - Zdrav život i zdrava hrana njezin je moto. Napustila je studij kako bi otvorila OPG. Nema joj do tišine i mira zagorskih brega, a najsretnija je u proljeće kad priroda oko nje pupa pa se često spusti do Sutle da uživa u žaboru rijeke.
Cura dana
MARA
MARA - Život joj je postao monoton pa ga je odlučila malo začiniti. Odlučila je upisati poznati doktorski studij u Osijeku, a upisala se i na pilates te jogu. Želi imati ispunjen život, a i mišljenja je da ako će češće odlaziti u različita društva da će možda upoznati i ljubav svog života. Dosta joj je biti sama.
MARA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Napokon je dočekala zimsko vrijeme. Užasno ju je uzrujalo da neće biti niskih temperatura jer bi to bilo pogubno za njenu poljoprivredu. Nada se da će ove niske temperature ‘pokositi’ sve nametnike u zemlji kako bi ljudi opet mogli uživati u njenim dobrima s polja. Ove je sezone odlučila i povećati proizvodnju
MIRJANA
Cura dana
SANJA
SANJA - Napokon je uspjela otvoriti svoju firmu. Ispunio joj se san, a to je da radi posao koji voli. No nikako da pronađe čovjeka koji će pratiti njezin dinamičan život. Cijeli dan radi, a onda navečer trenira. Zadnjeg partnera je ostavila jer je bio u slaboj kondiciji. Razmišlja o nekom drugom, sportskijem tipu.
SANJA
Cura dana
SUZANA
SUZANA - Čim je počela zima, uhvatila ju je depresija. Proljeće se bliži pa će joj uskoro doći i dragi s privremenog rada u Nizozemskoj. Ondje radi na plantaži tulipana, a ona mu se veseli jer joj donese svježe tulipane. Obećao joj je da će ove godine ranije stići doma pa će zajedno uživati u proljetnim radostima.
SUZANA
Cura dana
MARICA
MARICA - Studenticu ekonomije zatrpao je snijeg. Nekoliko dana nije mogla se spustiti s svog brijega. Onda je odlučila uživati u zimskim radostima. Odjenula je skafander, uzela sanjke koje je nedavno kupila te se spustila niz brijeg. Umorila se nakon nekoliko sati pa je pojela domaće kobasice s kupusom koji je kiselila.
MARICA