Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SANJA - 28.01.2023
SANJA
SANJA - Napokon je uspjela otvoriti svoju firmu. Ispunio joj se san, a to je da radi posao koji voli. No nikako da pronađe čovjeka koji će pratiti njezin dinamičan život. Cijeli dan radi, a onda navečer trenira. Zadnjeg partnera je ostavila jer je bio u slaboj kondiciji. Razmišlja o nekom drugom, sportskijem tipu.
Cura dana
SUZANA
SUZANA - Čim je počela zima, uhvatila ju je depresija. Proljeće se bliži pa će joj uskoro doći i dragi s privremenog rada u Nizozemskoj. Ondje radi na plantaži tulipana, a ona mu se veseli jer joj donese svježe tulipane. Obećao joj je da će ove godine ranije stići doma pa će zajedno uživati u proljetnim radostima.
SUZANA
Cura dana
MARICA
MARICA - Studenticu ekonomije zatrpao je snijeg. Nekoliko dana nije mogla se spustiti s svog brijega. Onda je odlučila uživati u zimskim radostima. Odjenula je skafander, uzela sanjke koje je nedavno kupila te se spustila niz brijeg. Umorila se nakon nekoliko sati pa je pojela domaće kobasice s kupusom koji je kiselila.
MARICA
Cura dana
KARMELA
KARMELA - Mlađahna maserka dane obožava provoditi u prirodi. Već godinama sanjari o granama povijenima snijegom, a ove godine je konačno to i doživjela. Sa odabranikom se prošetala krajem uživajući u škripanju snijega pod svojim tananim nogama. Kasnije su se počastili vrućom čokoladom u obližnjim Gornjim Cjepidlakama.
KARMELA
Cura dana
PETRA
PETRA - Mlada vrtlarica jedva čeka da prestane zima i stigne proljeće. Planira pogledati kalendar sjetve kako bi na vrijeme pripremila gredice. No planira ove godine na vrijeme kupiti sadnice i svježu zemlju jer zbog krize i inflacije više ne može kupovati svježe voće. Razmišljala je i o odlasku u inozemstvo kako bi više zaradila.
PETRA
Cura dana
DARIJA
DARIJA - Skupljačica spužvi ne razumije zašto su se svi uskomešali oko neke ruske jahte od par milijuna eura. Kaže ona da je u njezinu mjestu bilo i skupljih pa nitko nije mario kad uplovljava ili isplovljava, niti tko se ukrcava. A Darija pamti da su mnogi bili ‘unutra’, i nju su zvali, ali ona im je rekla da nije takva djevojka....
DARIJA