Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DARIJA - 23.01.2023
DARIJA
DARIJA - Skupljačica spužvi ne razumije zašto su se svi uskomešali oko neke ruske jahte od par milijuna eura. Kaže ona da je u njezinu mjestu bilo i skupljih pa nitko nije mario kad uplovljava ili isplovljava, niti tko se ukrcava. A Darija pamti da su mnogi bili ‘unutra’, i nju su zvali, ali ona im je rekla da nije takva djevojka....
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Rođena Zagrepčanka prije dvije godine doslila se u Zabiokovlje. Kaže da su je ‘ubijale’ zime u metropoli. U subotu je opet krenula pakirati kofere, u selo Grabovac je došla da ne mora više nikad gledati snijeg, a sad ova slastičarka traži novi dom. Ako znate gdje nikad ne pada snijeg, pišite joj...
MIRELA
Cura dana
LORENA
LORENA - Vozačica viličara uganula je nogu dok se penjala na Papuk. Najviše joj je žao što neće plesati više po stolu u lokalnom kafiću. Idući tjedan joj se udaje prijateljica. Nada se da će upoznati svog princa na bijelom konju, no mora se oporavti. Stavlja hladne obloge i ledi si nogu kako bi mogla plesati.
LORENA
Cura dana
IVANA
IVANA - Stigli su joj papiri za posao na koji se prijavila u Austriji. Jako je tužna što napušta svoje rodno mjesto, ali jednostavno više nije imala izbora. Mora otići za boljim poslom, a i želi pozitivnu promjenu u svom životu. Nada se da će tamo ispuniti svoje snove, a možda i upozna nekog našeg uspješnog čovjeka u Austriji.
IVANA
Cura dana
MARIJANA
MARIJANA - U novu godinu ušla je s novim odlukama. Nikad nije bila odlučnija i ustrajnija. Iz života je odlučila maknuti neke toksične ljude i kvazi prijatelje, i baš joj je dobro. Dečka je napokon uspjela preboljeti te je spremna malo uživati u životu. Razmišlja uplatiti vikend u Gorskom kotaru kako bi uživala u sebi.
MARIJANA
Cura dana
MAJA
MAJA - Zadnjih dana je dobila temperaturu, a i grlo ju je počelo peckati. Pije čaj svaki dan, ali nikako da prođe. Već joj je dosta jer je sama u kući, pa joj je postalo dosadno. A voljela bi kad bi je netko mogao gostiti pa joj kuhati čaj, spremiti kupku za skidanje temperature... Nada se da će sve brzo svršiti.
MAJA