Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LORENA - 21.01.2023
LORENA
LORENA - Vozačica viličara uganula je nogu dok se penjala na Papuk. Najviše joj je žao što neće plesati više po stolu u lokalnom kafiću. Idući tjedan joj se udaje prijateljica. Nada se da će upoznati svog princa na bijelom konju, no mora se oporavti. Stavlja hladne obloge i ledi si nogu kako bi mogla plesati.
Cura dana
IVANA
IVANA - Stigli su joj papiri za posao na koji se prijavila u Austriji. Jako je tužna što napušta svoje rodno mjesto, ali jednostavno više nije imala izbora. Mora otići za boljim poslom, a i želi pozitivnu promjenu u svom životu. Nada se da će tamo ispuniti svoje snove, a možda i upozna nekog našeg uspješnog čovjeka u Austriji.
IVANA
Cura dana
MARIJANA
MARIJANA - U novu godinu ušla je s novim odlukama. Nikad nije bila odlučnija i ustrajnija. Iz života je odlučila maknuti neke toksične ljude i kvazi prijatelje, i baš joj je dobro. Dečka je napokon uspjela preboljeti te je spremna malo uživati u životu. Razmišlja uplatiti vikend u Gorskom kotaru kako bi uživala u sebi.
MARIJANA
Cura dana
MAJA
MAJA - Zadnjih dana je dobila temperaturu, a i grlo ju je počelo peckati. Pije čaj svaki dan, ali nikako da prođe. Već joj je dosta jer je sama u kući, pa joj je postalo dosadno. A voljela bi kad bi je netko mogao gostiti pa joj kuhati čaj, spremiti kupku za skidanje temperature... Nada se da će sve brzo svršiti.
MAJA
Cura dana
MILICA
MILICA - Ispunila je svoju želju. Upisala je doktorat u kojem se želi baviti uzgojem pčela. Želja joj je napraviti veliki pogon za proizvodnju meda, ali isključivo prirodni. Ne želi koristiti nikakvu kemiju niti ikakve preparate, nego joj je bitno da sve bude prirodno, poput nje. Zasad traži partnera koji će joj ispuniti san.
MILICA
Cura dana
ANDREJA
ANDREJA - Dok je na biciklu tražila svoju kujicu, koja je pobjegla s najgorom seoskom džukelom, pukla joj je guma. Zadnja. I to u Donjim Andrijevcima. U pomoć joj je priskočio naočiti mladić. Kad je rekao da se zove Andrej, znala je da je to prst sudbine. Sjeli su u njegova kola i zajedno otišli u noć, a kujica će se valjda vratiti.
ANDREJA