Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MILICA - 17.01.2023
MILICA
MILICA - Ispunila je svoju želju. Upisala je doktorat u kojem se želi baviti uzgojem pčela. Želja joj je napraviti veliki pogon za proizvodnju meda, ali isključivo prirodni. Ne želi koristiti nikakvu kemiju niti ikakve preparate, nego joj je bitno da sve bude prirodno, poput nje. Zasad traži partnera koji će joj ispuniti san.
Cura dana
ANDREJA
ANDREJA - Dok je na biciklu tražila svoju kujicu, koja je pobjegla s najgorom seoskom džukelom, pukla joj je guma. Zadnja. I to u Donjim Andrijevcima. U pomoć joj je priskočio naočiti mladić. Kad je rekao da se zove Andrej, znala je da je to prst sudbine. Sjeli su u njegova kola i zajedno otišli u noć, a kujica će se valjda vratiti.
ANDREJA
Cura dana
ANA
ANA - Danas ima rođendan. Rodila se jedne snježne zime u malenom planinskome mjestu. Dugo živi na moru, ali je i dalje gorska vila za kojom se okreće cijela riva kad s osmijehom korača u kožnoj crnoj minici. Susjed ju je jučer pozvao na kavu. Oduljilo se. Kad se probudila, za rođendan joj je darovao cvijet što u ruci raste.
ANA
Cura dana
LARA
LARA - Nova godina je prošla, a ona se uspaničila jer je dobila četiri kilograma preko zimskih praznika. To si nikako ne može dozvoliti jer je njen moto sportom kroz život. Sad razmišlja kojim će sportom vratiti svoju dugogodišnju kilažu. Htjela bi plivanjem, no ne zna u koje bi bazene išla. Baš je na mukama.
LARA
Cura dana
NORA
NORA - Ostalo joj je u novčaniku još 200 kuna. Nije ih htjela mijenjati u eure. Odlučila ih je uložiti u trajno sjećanje. Kupila je novi tirkizni korzet, protkan crnom čipkom. Bio je to jedan od ljepših darova koje si je priuštila. Ne samo sebi nego i susjedu. Priznao joj je da nikad nije kušao bolji desert nakon večere.
NORA
Cura dana
JASNA
JASNA - Odlučila je preokrenuti svoj život pa je dala otkaz u državnoj instituciji te se bacila u privatan biznis. Odlučila je otvoriti OPG te će se baviti uzgojom jagnjaca. Misli da će joj novi posao dobro ići jer njeni Slavonci vole grickati meso s kostiju, a uzda se i u sve veći dolazak turista, za koje ima posebne ponude.
JASNA