Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JASNA - 12.01.2023
JASNA
JASNA - Odlučila je preokrenuti svoj život pa je dala otkaz u državnoj instituciji te se bacila u privatan biznis. Odlučila je otvoriti OPG te će se baviti uzgojom jagnjaca. Misli da će joj novi posao dobro ići jer njeni Slavonci vole grickati meso s kostiju, a uzda se i u sve veći dolazak turista, za koje ima posebne ponude.
Cura dana
VLATKA
VLATKA - Dečko ju je ostavio nakon sedam godina veze jer mu je sve postalo monotono. Vrlo je tužna i razočarana jer je saznala da ju je ostavio zbog njene dobre prijateljice. Ne može vjerovati da su joj mogli zabiti nož u leđa, ali neće očajavati. Promijenila je frizuru, a više neće ni suzu pustiti. Sad joj treba i ludi provod.
VLATKA
Cura dana
JULIJA
JULIJA - Jedva čeka proljeće. Broji dane, broji noći kad će je dragi prositi doći. Još malo pa će pred oltar. Sve što želi je uploviti u bračnu luku. Već su kupili i novu spavaću sobu, bijelu, sa zlatnim rubovima na vratima ormara i ugrađenim radijom u uzglavlju kreveta. Još moraju podignuti kredit i život može početi.
JULIJA
Cura dana
ANJA
ANJA - Aplicirala je za EU fondove pa je zadnjih dana jako napeta. Čak joj je i najbolja prijateljica rekla da je postala jako nervozna i da joj smeta. Nju je to jako pogodilo jer je prijatelji ne razumiju, a njoj ti novci jako puno znače jer želi okrenuti novu stranicu u svom životu, ali osjeća se usamljeno i neshvaćeno.
ANJA
Cura dana
MONIKA
MONIKA - Nos joj je stalno vlažan, a to joj nikako ne odgovara jer vlažnost nije dobro za lice. Visoke temperature joj ne odgovaraju jer ima i glavobolju te jedva čeka zimske temperature. Vrlo je zabrinuta za poljoprivredu jer se boji da bi u vrijeme cvjetanja u proljeće moglo biti mraza koji bi uništio usjeve. Baš se počela brinuti.
MONIKA
Cura dana
LUCIJA
LUCIJA - Uživa otkad nema kontrole na granici. Svako malo skokne na kavu kod dečka bez da brine o tome koliko će čekati na prolaz. Osjeća se skroz europski. Ne treba joj više putovnica, plaća eurima... Prava je svjetska žena. Čim naslijedi bakin imetak otići će i do Monte Carla. U horoskopu joj piše da će joj rulet donijeti sreću.
LUCIJA