Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MONIKA - 08.01.2023
MONIKA
MONIKA - Nos joj je stalno vlažan, a to joj nikako ne odgovara jer vlažnost nije dobro za lice. Visoke temperature joj ne odgovaraju jer ima i glavobolju te jedva čeka zimske temperature. Vrlo je zabrinuta za poljoprivredu jer se boji da bi u vrijeme cvjetanja u proljeće moglo biti mraza koji bi uništio usjeve. Baš se počela brinuti.
Cura dana
LUCIJA
LUCIJA - Uživa otkad nema kontrole na granici. Svako malo skokne na kavu kod dečka bez da brine o tome koliko će čekati na prolaz. Osjeća se skroz europski. Ne treba joj više putovnica, plaća eurima... Prava je svjetska žena. Čim naslijedi bakin imetak otići će i do Monte Carla. U horoskopu joj piše da će joj rulet donijeti sreću.
LUCIJA
Cura dana
ZDRAVKA
ZDRAVKA - Razočarala se u ovo pretoplo vrijema za period godine. Nadala se da će otići na skijanje, no po svjetskim skijalištima ima malo snijega. Željela se spustiti na dasci niz padinu, no sad joj preostaje samo hodati po brdima. Ipak se nada nekom snijegu pa će onda uživati na nekom od francuskih skijališta.
ZDRAVKA
Cura dana
ZRINKA
ZRINKA - Napokon je odlučila kupiti auto. I to u eurima, valutu koju je jedva dočekala jer je prije godinu dana radila u Irskoj pa se vratila. Ondje se uvijek vozila vlakom, ali se toliko načekala po kolodvorima da joj je sad dosta. Zapeo joj je za oko polovni bijeli Mercedes. No na autu su ljetne gume pa mora nabaviti zimske.
ZRINKA
Cura dana
KATICA
KATICA - Ekonomistica po struci, bez obzira na sve, muku muči s novom valutom. Kad je bila kuna, drva za grijanje je plaćala s četiri novčanice, a sad će samo s jednom. No još nije razmijenila ‘medeke’ pa traži neku dobru dušu da to obavi umjesto nje. Ili će ih potrošiti u lokalnom kafiću tako što će sve počastiti kavom.
KATICA
Cura dana
NADA
NADA - Umjesto na ludom novogodišnjem dočeku završila je u krevetu. Viroza i temperatura prikovali su je za plahte i poplun. Bilo joj je malo lakše kad joj je dragi u pomoć skuhao rakiju i ispohao kruh. Poljubili su se, nazdravili i nastavili kihati. Zato jedva čeka proslavu rođendana u subotu. Sve propušteno će nadoknaditi.
NADA