Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KATICA - 03.01.2023
KATICA
KATICA - Ekonomistica po struci, bez obzira na sve, muku muči s novom valutom. Kad je bila kuna, drva za grijanje je plaćala s četiri novčanice, a sad će samo s jednom. No još nije razmijenila ‘medeke’ pa traži neku dobru dušu da to obavi umjesto nje. Ili će ih potrošiti u lokalnom kafiću tako što će sve počastiti kavom.
Cura dana
NADA
NADA - Umjesto na ludom novogodišnjem dočeku završila je u krevetu. Viroza i temperatura prikovali su je za plahte i poplun. Bilo joj je malo lakše kad joj je dragi u pomoć skuhao rakiju i ispohao kruh. Poljubili su se, nazdravili i nastavili kihati. Zato jedva čeka proslavu rođendana u subotu. Sve propušteno će nadoknaditi.
NADA
Cura dana
SILVANA
SILVANA - Nova 2023. dobro će početi. Šef joj je dao povišicu. Stari dečko kojeg je nedavno srela rasplamsao je vatru ljubavi koja je godinama tinjala. Sadašnji dečko je automatski postao bivši. Nikad nije imao razumijevanja za njenu veliku dušu i sklonost prema ruskim klasicima koje zimi čita uz kamin dok bura puše.
SILVANA
Cura dana
VESELKA
VESELKA - Svi je znaju po osmijehu. Njeno ime je njen životni program. Uživa u svim čarima života. Vrsna je folklorašica i uvijek spremna za dobar provod i zabavu. Dečko je zove da dođe kod njega u Utrecht, ali odlučila je ostati u svojoj Zlatnoj dolini jer dobro zna da je ‘sunce tuđeg neba neće grijati k’o što ovo grije’.
VESELKA
Cura dana
JANA
JANA - Jedva čeka vratiti se na posao. Blagdani su ove godine bili žestoki. Druženja s prijateljima i izlasci redali su se kao na traci. Vrijeme je za detoks. Novu 2023. želi dočekati trijezna. Zbog toga ne ide nikamo na doček. Naložit će kamin, dragi će pripremiti laganu večeru i zaplesat će valcer u ponoć nježno se ljubeći.
JANA
Cura dana
MARTA
MARTA - Danas joj je zadnji dan dežurstva. Radila je za Blagdan i za Božić, a sad je neće biti idućih deset dana. Organizirala je cijelo putovanje na Maldive, a tamo je čekaju i brojne masaže. Jedva čeka poletjeti, a čim uđe na aerodrom gasi službeni mobitel i ne postoji ni za koga dok se ne vrati. To je rekla i svom šefu.
MARTA