Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JANA - 29.12.2022
JANA
JANA - Jedva čeka vratiti se na posao. Blagdani su ove godine bili žestoki. Druženja s prijateljima i izlasci redali su se kao na traci. Vrijeme je za detoks. Novu 2023. želi dočekati trijezna. Zbog toga ne ide nikamo na doček. Naložit će kamin, dragi će pripremiti laganu večeru i zaplesat će valcer u ponoć nježno se ljubeći.
Cura dana
MARTA
MARTA - Danas joj je zadnji dan dežurstva. Radila je za Blagdan i za Božić, a sad je neće biti idućih deset dana. Organizirala je cijelo putovanje na Maldive, a tamo je čekaju i brojne masaže. Jedva čeka poletjeti, a čim uđe na aerodrom gasi službeni mobitel i ne postoji ni za koga dok se ne vrati. To je rekla i svom šefu.
MARTA
Cura dana
VIOLETA
VIOLETA - Još uvijek ne može doći k sebi. Za blagdane je napravila svega i svačega, a nije se štedjela ni kad je trebalo jesti. Narušila je dugo izgrađivani balans u svom metabolizmu pa sad mora krenuti u strogu detoksikaciju. Uz to, svako jutro mora ići na trčanje od 10 kilometara, a za to joj treba i neka pratnja.
VIOLETA
Cura dana
MELITA
MELITA - Mlada i prirodna plavuša uvijek je voljela duge vikende. U ovom užurbanom svijetu, kaže, uvijek treba napraviti pauzu i posvetiti se sebi. Zato ne propušta priliku kako bi skinula sve kako bi joj koža prodisala. Hladno vrijeme joj zato ne predstavlja problem, pogotovo jer zna da je uvijek netko spreman ugrijati je.
MELITA
Cura dana
JAGODA
JAGODA - Odlučila je okrenuti novu stranicu u svom životu pa se odlučila educirati za stručnjaka za odnosima s javnošću. Svi joj govore da je jaka i britka na jeziku pa bi bila grehota da to ne iskoristi. Odmalena je znala staviti pravu stvar na pravo mjesto, a kroz školovanje je uvijek više dobivala na usmenim ispitivanjima.
JAGODA
Cura dana
TEA
TEA - Upisala se na folklor. Sad redovito nastupa po smotrama. To je odmara nakon zamornog rada na tvorničkoj traci. Sretna je kad pleše, a još je sretnija kad je kolega harmonikaš milo gleda dok ona igra tarabana. On tako ritmično i skladno rasteže i prebire po svojoj dugmetari da Tea želi biti muzički instrument.
TEA