Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MELITA - 24.12.2022
MELITA
MELITA - Mlada i prirodna plavuša uvijek je voljela duge vikende. U ovom užurbanom svijetu, kaže, uvijek treba napraviti pauzu i posvetiti se sebi. Zato ne propušta priliku kako bi skinula sve kako bi joj koža prodisala. Hladno vrijeme joj zato ne predstavlja problem, pogotovo jer zna da je uvijek netko spreman ugrijati je.
Cura dana
JAGODA
JAGODA - Odlučila je okrenuti novu stranicu u svom životu pa se odlučila educirati za stručnjaka za odnosima s javnošću. Svi joj govore da je jaka i britka na jeziku pa bi bila grehota da to ne iskoristi. Odmalena je znala staviti pravu stvar na pravo mjesto, a kroz školovanje je uvijek više dobivala na usmenim ispitivanjima.
JAGODA
Cura dana
TEA
TEA - Upisala se na folklor. Sad redovito nastupa po smotrama. To je odmara nakon zamornog rada na tvorničkoj traci. Sretna je kad pleše, a još je sretnija kad je kolega harmonikaš milo gleda dok ona igra tarabana. On tako ritmično i skladno rasteže i prebire po svojoj dugmetari da Tea želi biti muzički instrument.
TEA
Cura dana
BIBA
BIBA - Bibinoj sreći nema kraja. Uspjela je jučer sedam kilograma kovanica zamijeniti za kune pa onda za eure. Kad je vidjela kako vješto barata novcem, bilo joj je žao što nije diplomirala ekonomiju. Na drugoj godini faksa zaljubila se i udala se. Više ga ne voli. Ostavit će ga nakon Božića i nastaviti studij. Vrijeme je da se krene.
BIBA
Cura dana
LJILJANA
LJILJANA - Doktor joj je rekao da mora smanjiti unos mesa u svoj organizam i to ju je posebno pogodilo. Velika je ljubiteljica ćevapa, posebice šiš ćevapa, pa ne zna kako će to preživjeti. Dosad je znala pojesti porcije i do tri puta tjedno, a doktor joj je porcije ograničio na tri puta mjesečno. Nudili su joj tofu, ali joj to nije to.
LJILJANA
Cura dana
NADA
NADA - Radi u jednoj obrtničkoj tvrtki. Stručnjakinja je za struju i doma koristi mnoga pomagala na struju. Sve ih same popravlja i podmazuje. Ove nedjelje nakon mise ide kao i obično u lokalnu krčmu.Tamo redovito lokalnom pipničaru objašnjava svoje jade s muškarcima, a ponekad i drugo. I pipničaru popravlja sve što treba.
NADA