Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BIBA - 20.12.2022
BIBA
BIBA - Bibinoj sreći nema kraja. Uspjela je jučer sedam kilograma kovanica zamijeniti za kune pa onda za eure. Kad je vidjela kako vješto barata novcem, bilo joj je žao što nije diplomirala ekonomiju. Na drugoj godini faksa zaljubila se i udala se. Više ga ne voli. Ostavit će ga nakon Božića i nastaviti studij. Vrijeme je da se krene.
Cura dana
LJILJANA
LJILJANA - Doktor joj je rekao da mora smanjiti unos mesa u svoj organizam i to ju je posebno pogodilo. Velika je ljubiteljica ćevapa, posebice šiš ćevapa, pa ne zna kako će to preživjeti. Dosad je znala pojesti porcije i do tri puta tjedno, a doktor joj je porcije ograničio na tri puta mjesečno. Nudili su joj tofu, ali joj to nije to.
LJILJANA
Cura dana
NADA
NADA - Radi u jednoj obrtničkoj tvrtki. Stručnjakinja je za struju i doma koristi mnoga pomagala na struju. Sve ih same popravlja i podmazuje. Ove nedjelje nakon mise ide kao i obično u lokalnu krčmu.Tamo redovito lokalnom pipničaru objašnjava svoje jade s muškarcima, a ponekad i drugo. I pipničaru popravlja sve što treba.
NADA
Cura dana
ANĐA
ANĐA - Razbila se sinoć na uredskom partyju, ali nema stajanja. Danas nastavlja. U navijačkom tonu. S prijateljicama gleda utakmicu, a nakon toga idu na trubače. Plesat će do zore. Dečko joj ima dvije lijeve noge i ne voli plesati, a njoj treba netko tko će joj pjevati: ‘U ritmu sam ti svira, u ritmu sam te dira...’
ANĐA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Danas će cijeli dan peći slane kiflice za sutrašnju utakmicu. Cijelo selo će u vatrogasnom domu gledati “vatrene”. Toliko želi da pobijede da se obojila u brončano. Nije više garavuša, što ljuti njenog dečka tamburaša jer joj više ne može pjevati: “Garavušo garava, bit ćeš moja ili ničija, garavušo garava, ti si mene lagala”.
VALERIJA
Cura dana
MARINELA
MARINELA - Ne zna što da radi ovaj vikend. Planirala je u subotu ići na svadbu. Trebala je biti kuma prijateljici, ali vjenčanja neće biti. Prijateljica ju je zatekla u zagrljaju s kumom. Ponio ih je navijački zanos, a i u šatoru gdje se gledala utakmica nije bilo grijanja. Nakon puno suza i vike s nesuđenim kumom odlučila je otići na skijanje.
MARINELA