Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LJILJANA - 19.12.2022
LJILJANA
LJILJANA - Doktor joj je rekao da mora smanjiti unos mesa u svoj organizam i to ju je posebno pogodilo. Velika je ljubiteljica ćevapa, posebice šiš ćevapa, pa ne zna kako će to preživjeti. Dosad je znala pojesti porcije i do tri puta tjedno, a doktor joj je porcije ograničio na tri puta mjesečno. Nudili su joj tofu, ali joj to nije to.
Cura dana
NADA
NADA - Radi u jednoj obrtničkoj tvrtki. Stručnjakinja je za struju i doma koristi mnoga pomagala na struju. Sve ih same popravlja i podmazuje. Ove nedjelje nakon mise ide kao i obično u lokalnu krčmu.Tamo redovito lokalnom pipničaru objašnjava svoje jade s muškarcima, a ponekad i drugo. I pipničaru popravlja sve što treba.
NADA
Cura dana
ANĐA
ANĐA - Razbila se sinoć na uredskom partyju, ali nema stajanja. Danas nastavlja. U navijačkom tonu. S prijateljicama gleda utakmicu, a nakon toga idu na trubače. Plesat će do zore. Dečko joj ima dvije lijeve noge i ne voli plesati, a njoj treba netko tko će joj pjevati: ‘U ritmu sam ti svira, u ritmu sam te dira...’
ANĐA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Danas će cijeli dan peći slane kiflice za sutrašnju utakmicu. Cijelo selo će u vatrogasnom domu gledati “vatrene”. Toliko želi da pobijede da se obojila u brončano. Nije više garavuša, što ljuti njenog dečka tamburaša jer joj više ne može pjevati: “Garavušo garava, bit ćeš moja ili ničija, garavušo garava, ti si mene lagala”.
VALERIJA
Cura dana
MARINELA
MARINELA - Ne zna što da radi ovaj vikend. Planirala je u subotu ići na svadbu. Trebala je biti kuma prijateljici, ali vjenčanja neće biti. Prijateljica ju je zatekla u zagrljaju s kumom. Ponio ih je navijački zanos, a i u šatoru gdje se gledala utakmica nije bilo grijanja. Nakon puno suza i vike s nesuđenim kumom odlučila je otići na skijanje.
MARINELA
Cura dana
JAGODA
JAGODA - Mlada maserka našla se u velikim problemima. Nakon što je otvorila salon za masažu, posao joj je krenuo bolje nego što je zamislila, ali kad je to vidjela njena prijateljica Ines, i ona je odlučila isto, ali sa znatno nižim cijenama, pa joj je ukrala mušterije. Sad je na mukama i misli uvesti još neke ponude.
JAGODA