Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANĐA - 17.12.2022
ANĐA
ANĐA - Razbila se sinoć na uredskom partyju, ali nema stajanja. Danas nastavlja. U navijačkom tonu. S prijateljicama gleda utakmicu, a nakon toga idu na trubače. Plesat će do zore. Dečko joj ima dvije lijeve noge i ne voli plesati, a njoj treba netko tko će joj pjevati: ‘U ritmu sam ti svira, u ritmu sam te dira...’
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Danas će cijeli dan peći slane kiflice za sutrašnju utakmicu. Cijelo selo će u vatrogasnom domu gledati “vatrene”. Toliko želi da pobijede da se obojila u brončano. Nije više garavuša, što ljuti njenog dečka tamburaša jer joj više ne može pjevati: “Garavušo garava, bit ćeš moja ili ničija, garavušo garava, ti si mene lagala”.
VALERIJA
Cura dana
MARINELA
MARINELA - Ne zna što da radi ovaj vikend. Planirala je u subotu ići na svadbu. Trebala je biti kuma prijateljici, ali vjenčanja neće biti. Prijateljica ju je zatekla u zagrljaju s kumom. Ponio ih je navijački zanos, a i u šatoru gdje se gledala utakmica nije bilo grijanja. Nakon puno suza i vike s nesuđenim kumom odlučila je otići na skijanje.
MARINELA
Cura dana
JAGODA
JAGODA - Mlada maserka našla se u velikim problemima. Nakon što je otvorila salon za masažu, posao joj je krenuo bolje nego što je zamislila, ali kad je to vidjela njena prijateljica Ines, i ona je odlučila isto, ali sa znatno nižim cijenama, pa joj je ukrala mušterije. Sad je na mukama i misli uvesti još neke ponude.
JAGODA
Cura dana
JELENA
JELENA - Užasno je ljuta. Gazda ju je stavio u popodnevnu smjenu, pa neće moći u miru pogledati utakmicu. Vrlo je strastvena navijačica i ima poseban ritual kad igra Hrvatska. Tad nosi posebnu odjeću. No na poslu ima određenu uniformu, pa se boji da ćemo zbog toga izgubiti. Zato je odlučila ispod uniforme odjenuti sretne gaćice.
JELENA
Cura dana
SIMONA
SIMONA - Simona je odlučila biti posvuduša i influencerica. Svjesna je, kaže, svoje ljepote te želi pokazati kako u Grdoselu i nije sve tako grdo. A da misli ozbiljno staviti Grdoselo na mapu zbog ljepote, želja joj je u mjesto dovesti izbor za Miss Hrvatske. Ne sumnja da će pobjednica biti baš djevojka iz njezina sela...
SIMONA