Obavijesti
Cura dana

Cura dana

IVANA - 10.12.2022
IVANA
IVANA - U proteklih nekoliko dana je baš hvata nervoza na poslu. Kasni sa zadacima, ne može u roku napraviti svoj dio posla pa su joj počeli smetati i radne kolege. Čak se na jednog i izderala rekavši mu da ode odraditi svoj posao, iako je on sve u roku napravio. Misli da joj treba pauza pa razmišlja gdje ići, ali i s kim.
Cura dana
SANJA
SANJA - Meso je kupila, a po svježe povrće i voće će otići danas na tržnicu, grickalice su već spremne, a sretne gaćice su svježe oprane te čekaju da se obuku sa sretnim dresom. Uvjerena je da ćemo razbiti Brazilce, ako ne na terenu, onda ćemo sigurno dobiti na tribinama jer, kaže, da smo vještiji s jezikom.
SANJA
Cura dana
LORETA
LORETA - Adventski dani brzo joj teku. A tek noći. I sinoć je zoru dočekala. Krenula je u trgovinu po nekoliko sitnica i srela je susjeda. Trebalo ga je utješiti. Ostavila ga je zaručnica. Ujutro kad se probudila, on je spavao mirno poput bebe. Još snena, zaključila je kako i ona voli ovo doba godine, kad je vrijeme darivanja.
LORETA
Cura dana
BLAGICA
BLAGICA - Kakve li slučajnosti! Hrvatska u petak igra s Brazilom, baš kad i ova mlada računovotkinja ima termin za brazilsku depilaciju. Nada se da će i hrvatski nogometaši proći glatko kao i ona. Bitno je da se malo pretrpi i stisne zube, a poslije ide sve kao po loju. Za utakmicu je pripremila i razne rekvizite i spremna je za sve.
BLAGICA
Cura dana
AGATA
AGATA - Prije godinu dana bila je sretno zaljubljena. Sad više nije. Ostavila ga je i on se odselio na Madagaskar. Onda se odala ludim noćnim provodima. Tako liječi ljubavne boli. Zasad prilično uspješno. Kad ne radi na lokalnoj ciglani, kraljica je plesnih podija. Znaju je u svim diskotekama od Sibinja do Đurđenovca.
AGATA
Cura dana
VATROSLAVA
VATROSLAVA - Uzela je slobodan dan da može navijati za “vatrene”. Kao što joj i ime kaže, vatrena je navijačica. Sve je spremno. Tri gajbe piva se hlade, odojak je narezan, zastave ispeglane, a četiri najbolje prijateljice stižu sat vremena prije utakmice. Nogomet nikad ne gledaju u muškom društvu jer ih nerviraju njihovi komentari.
VATROSLAVA