Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LORETA - 08.12.2022
LORETA
LORETA - Adventski dani brzo joj teku. A tek noći. I sinoć je zoru dočekala. Krenula je u trgovinu po nekoliko sitnica i srela je susjeda. Trebalo ga je utješiti. Ostavila ga je zaručnica. Ujutro kad se probudila, on je spavao mirno poput bebe. Još snena, zaključila je kako i ona voli ovo doba godine, kad je vrijeme darivanja.
Cura dana
BLAGICA
BLAGICA - Kakve li slučajnosti! Hrvatska u petak igra s Brazilom, baš kad i ova mlada računovotkinja ima termin za brazilsku depilaciju. Nada se da će i hrvatski nogometaši proći glatko kao i ona. Bitno je da se malo pretrpi i stisne zube, a poslije ide sve kao po loju. Za utakmicu je pripremila i razne rekvizite i spremna je za sve.
BLAGICA
Cura dana
AGATA
AGATA - Prije godinu dana bila je sretno zaljubljena. Sad više nije. Ostavila ga je i on se odselio na Madagaskar. Onda se odala ludim noćnim provodima. Tako liječi ljubavne boli. Zasad prilično uspješno. Kad ne radi na lokalnoj ciglani, kraljica je plesnih podija. Znaju je u svim diskotekama od Sibinja do Đurđenovca.
AGATA
Cura dana
VATROSLAVA
VATROSLAVA - Uzela je slobodan dan da može navijati za “vatrene”. Kao što joj i ime kaže, vatrena je navijačica. Sve je spremno. Tri gajbe piva se hlade, odojak je narezan, zastave ispeglane, a četiri najbolje prijateljice stižu sat vremena prije utakmice. Nogomet nikad ne gledaju u muškom društvu jer ih nerviraju njihovi komentari.
VATROSLAVA
Cura dana
NADA
NADA - Zimi se baš jako dosađuje. Nema čak ni turista, pa svi njeni apartmani zjape potpuno prazni. Sve je temeljito očistila i vodu zatvorila da se cijevi ne zamrznu. Upisala je online tečaj haikua. Zna da tu nema rime, ali još vježba. Ovo joj je prva pjesma: “Japan sunce izlazeće, kockice su najveće, niste vi te sreće”.
NADA
Cura dana
MARLEN
MARLEN -
MARLEN