Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SABINA - 30.11.2022
SABINA
SABINA - Teško joj je. Propali su joj planovi za Božić. Trebala je s dragim ići na krstarenje, ali slomio je gležanj igrajući nogomet s dečkima. Zato se javila da bude dežurna za blagdane. Bolje i to nego da kod kuće nakuhava dok on leži s daljinskim u ruci. Neka si ove godine sam mota sarmu, kao što si je sam i gležanj smotao.
Cura dana
Vanesa
VANESA - Zimnica je odavno spremna, a za iduću godinu planira novu kulturu koju će uzgajati - suncokret. Oko njega ne mora previše brinuti pa će imati više vremena za svoje gušte, a napokon bi htjela ući u ozbiljnu vezu. Dosta joj je kratkotrajnih avantura već bi htjela nekoga tko će je buditi uz doručke i kite cvijeća.
Vanesa
Cura dana
SANJICA
SANJICA - Dok mnogi nedjelju koriste za odmaranje ili druženje, Sanjica se povlači u svoju sobu i planira. Uzima rokovnik, s kalendarom za 2023., i spušta misli iz glave na papir. Lakše joj je tako pratiti obaveze i posao. Za ovu vještinu morala je stvoriti naviku. Nekad je toliko zaboravna da zaboravi odjenuti i majicu.
SANJICA
Cura dana
HRVOJKA
HRVOJKA - Mlada Slavonka odlučila je prkositi zimi. Nisu je pokolebali niti kiša niti 0 na termometru. Zbog magle ne želi izlaziti pa se prepustila mašti. Nasreću, to sve može u toplini svog unajmljenog stana. Možda je i prejako upalila grijanje, no da nije, ne bi nastala niti ova fotografija.
HRVOJKA
Cura dana
NIKICA
NIKICA - Papučke magle ubijaju je u pojam. Više voli proljeće i kao sunce žute papučke jaglace na slavonskim proplancima. Zato je ovu hladnu i dugu zimu odlučila provesti aktivno. Na društevnim mrežama traži novog dečka. U slobodno vrijeme pleše u folkloru. Najviše voli igrati tarabana, jer “gore skočiš, dole ideš sama”.
NIKICA
Cura dana
BARBARA
BARBARA - Našla je sreću tamo gdje se nije nadala. Jedna usputna kava preokrenula joj je život. Zaljubila se u susjeda. I on u nju. Sad se više ne razdvajaju. Obožava biti s njim. Tad ne razmišlja ni o poslu, ni o inflaciji, krizi, ratovima, bolestima... Kad se stisne uz njegova široka i čvrsta ramena, sve joj je super.
BARBARA