Obavijesti
Cura dana

Cura dana

HRVOJKA - 27.11.2022
HRVOJKA
HRVOJKA - Mlada Slavonka odlučila je prkositi zimi. Nisu je pokolebali niti kiša niti 0 na termometru. Zbog magle ne želi izlaziti pa se prepustila mašti. Nasreću, to sve može u toplini svog unajmljenog stana. Možda je i prejako upalila grijanje, no da nije, ne bi nastala niti ova fotografija.
Cura dana
NIKICA
NIKICA - Papučke magle ubijaju je u pojam. Više voli proljeće i kao sunce žute papučke jaglace na slavonskim proplancima. Zato je ovu hladnu i dugu zimu odlučila provesti aktivno. Na društevnim mrežama traži novog dečka. U slobodno vrijeme pleše u folkloru. Najviše voli igrati tarabana, jer “gore skočiš, dole ideš sama”.
NIKICA
Cura dana
BARBARA
BARBARA - Našla je sreću tamo gdje se nije nadala. Jedna usputna kava preokrenula joj je život. Zaljubila se u susjeda. I on u nju. Sad se više ne razdvajaju. Obožava biti s njim. Tad ne razmišlja ni o poslu, ni o inflaciji, krizi, ratovima, bolestima... Kad se stisne uz njegova široka i čvrsta ramena, sve joj je super.
BARBARA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Tužna je i razočarana. Očekivala je da će netko od hrvatskih nogometaša zabiti, ali joj se to nije ispunilo. A ona baš voli gledati zabijanje. No to je neće pokolebati i spremna je za iduću utakmicu. Ima i svoje sretne kockaste gaćice, koje jučer nije mogla obući. Zato je sigurna da će iduću utakmicu biti zabijanja. Baš kako voli.
VALERIJA
Cura dana
VILMA
VILMA - Dosta joj je svega. Nikako ne može pronaći posao u struci, pa ozbiljno razmišlja kupiti jednosmjernu kartu za Njemačku ili Irsku. Kako tečno govori i engleski i njemački, misli da neće imati problema snalaziti se u tim zemljama jer, kako kaže, odlična je na jeziku. Uz to, vrlo je snalažljiva, pa je ništa ne može iznenaditi.
VILMA
Cura dana
IVA
IVA - Dolazi zima, a ona je još slobodna. Noći su sve hladnije, a nju nema tko ugrijati. Očajna je. Došla je na ideju da nabavi psa ili mačku, kako bi joj barem bilo malo lakše. Treba joj topli dodir, a mnogi su je muškarci razočarali, pa ne želi samo tako uletjeti u vezu da joj ne slome krhko i ranjivo srce.
IVA