Obavijesti
Cura dana

Cura dana

IVA - 22.11.2022
IVA
IVA - Dolazi zima, a ona je još slobodna. Noći su sve hladnije, a nju nema tko ugrijati. Očajna je. Došla je na ideju da nabavi psa ili mačku, kako bi joj barem bilo malo lakše. Treba joj topli dodir, a mnogi su je muškarci razočarali, pa ne želi samo tako uletjeti u vezu da joj ne slome krhko i ranjivo srce.
Cura dana
MARICA
MARICA - S 18 je napravila svoje prvo craft pivo. Kaže da su je u njezinu selu od malih nogu odgajali da gaji ljubav prema dobroj kapljici. Školovala se vani i sad je spremna za osvajanje hrvatskog tržišta. Prve primjerke svog piva poslala je Vladi Š. u Zagreb. Odgovorio joj je da ne pije sokove, ali da ima njegovu podršku...
MARICA
Cura dana
MATEA
MATEA - Mlada trgovkinja tkaninom pronašla je novi hobi - gljivarenje. Sad joj ne prolazi vikend, a da se uputi u vlažnu šumu po svoje omiljene delicije. Najdraži su joj vrganji, a najviše voli kad je klobuk, koji je sastavni dio plodnog tijela gljive širok i velik, baš kakvog ga ona voli. Društvo joj pravi i pas Dugi.
MATEA
Cura dana
ZLATA
ZLATA - U šoku je. Nakon što je potrošila devet godina života na svog dečka, on joj je zabio nož u leđa. I to, ni manje ni više, nego sa svojom najboljom prijateljicom. Ali čvrsta kakva jest, brzo je prešla preko toga i otvorila novu stranicu života. Izbacila ga je iz zajedničke kuće, a sve njegove stvari je donirala.
ZLATA
Cura dana
KATARINA
KATARINA - Razmišlja kako bi promijenila poljoprivrednu kulturu te za iduću sezonu zasaditi suncokret. Ulja nikad dosta, a i one se vole okretati prema Suncu, a i ona je velika ljubiteljica sunčanih zraka. Posebice kad je uredila terasu na kući kako bi se mogla sunčati dok promatra kako njeni strojevi rade u obližnjim poljima.
KATARINA
Cura dana
ANJA
ANJA - Mlada frizerka se bacila u vlastiti biznis. Odlučila je otvoriti svoj salon i povukla je novce iz EU. Kako je jako spretna s rukama misli kako će poslovanje ići prema gore. Već joj dolaze i ljudi iz okolnih naselja, a za goste koji joj dolaze prvi put osigurala je besplatnu masažu vlasišta.
ANJA