Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARIJA - 16.11.2022
MARIJA
MARIJA - Ljetna sezona i postsezona su odlične, pa za iduću godinu priprema još više sadržaja. Ali ima problema s pronalaskom majstora jer nitko neće doći u njezino mjesto. Mnogi su obećavali, ali nitko to nije ispunio, pa je na mukama. Krenula je nešto sama obavljati, ali će ipak trebati čvrste, spretne, muške ruke.
Cura dana
TANJA
TANJA - Dolazi zima, a još nije nabavila drva za ogrjev. A sad su i cijene otišle u nebo pa je trenutno očajna. Nema ni dečka koji bi je mogao ponekad zagrijati po noći te tako uštedjela koji metar. Njena neodlučnost joj se obila u glavu, uvijek joj je tako jer se za sve premišlja. Ali u jedno je sigurna. Želi muškarca koji zna cijepati.
TANJA
Cura dana
LANA
LANA - Voli dlakave divlje zvijeri. Želi si kupiti crnu panteru. Bila je na izložbi mačaka i jako se napila. Presudila je zadnja tura tekile. Ničeg se ne sjeća, osim da želi vretenasto mišićavo biće koje mazno prede kad joj leži pod nogama. Poželjno je da ima i dugi savitljivi rep koji se uvijek elegantno uvija.
LANA
Cura dana
GORDANA
GORDANA - Jutros je nasolila gicu i naprašila macu. Maca joj je dobila buhe, pa je zvala veterinara, koji je preporučio prašenje. Gicu peče za ručak. Dolaze joj kumovi. Ima i psa. Nabavila ga je kad je dragi otišao trbuhom za kruhom u Dansku. Uz ljubimce lakše podnosi samoću i hladne noći u kojima nema nikoga da je grije.
GORDANA
Cura dana
KORALJKA
KORALJKA - Prodavačica iz Istre traži dodatni izvor zarade. Mislila je baviti se uzgojem lješnjaka, no nema dovoljno zemlje na kojoj bi posadila stabla lješnjaka. Zatim je mislila baviti se ronjenjem, no još nije spremna jer se boji morskih dubina. Ipak, nada se nekom poslu u turizmu u kojemu može animirati goste jer za to, kaže, ima smisla.
KORALJKA
Cura dana
DOBRILA
DOBRILA - Miris piljevine i zvuk motorne pile. Tako počinje njeno radno jutro. Rad u pilani dobro se plaća, ali nije znala da će joj donijeti i ljubav. Motorka se omakla i morala je na šivanje. Samo dva šava. Kirurg je bio mlad, brz i lake ruke. Konce joj je izvadio prije dva tjedna, ali njihova srca sad su neraskidivo vezana.
DOBRILA