Obavijesti
Cura dana

Cura dana

GORDANA - 13.11.2022
GORDANA
GORDANA - Jutros je nasolila gicu i naprašila macu. Maca joj je dobila buhe, pa je zvala veterinara, koji je preporučio prašenje. Gicu peče za ručak. Dolaze joj kumovi. Ima i psa. Nabavila ga je kad je dragi otišao trbuhom za kruhom u Dansku. Uz ljubimce lakše podnosi samoću i hladne noći u kojima nema nikoga da je grije.
Cura dana
KORALJKA
KORALJKA - Prodavačica iz Istre traži dodatni izvor zarade. Mislila je baviti se uzgojem lješnjaka, no nema dovoljno zemlje na kojoj bi posadila stabla lješnjaka. Zatim je mislila baviti se ronjenjem, no još nije spremna jer se boji morskih dubina. Ipak, nada se nekom poslu u turizmu u kojemu može animirati goste jer za to, kaže, ima smisla.
KORALJKA
Cura dana
DOBRILA
DOBRILA - Miris piljevine i zvuk motorne pile. Tako počinje njeno radno jutro. Rad u pilani dobro se plaća, ali nije znala da će joj donijeti i ljubav. Motorka se omakla i morala je na šivanje. Samo dva šava. Kirurg je bio mlad, brz i lake ruke. Konce joj je izvadio prije dva tjedna, ali njihova srca sad su neraskidivo vezana.
DOBRILA
Cura dana
TONKA
TONKA - Računovotkinja u državnoj firmi tijekom radnog dana, kako i sama priznaje, ima dosta praznog hoda, pa da ga popuni nerijetko prošeta do lokalne kladionice. Zadnji pogodak je imala prije tri godine, no čula je kako premijer ima ticala i radare kojima vidi sve. Tonka sad planira posjet Plenkiju kako bi posudila ta ticala...
TONKA
Cura dana
LUKRECIJA
LUKRECIJA - Nogometna trenerica vratila se kući iz Njemačke. Trenirala je petoligaša, no samo pet mjeseci. Otpustila je 15 igrača pa je dobila otkaz, predsjednik joj je rekao da se to tako ne radi. Spomenula mu Plenkovića i njegovih 20-ak otišlih ministara, a i dalje je premijer. Evo, sad se vraćaš u Hrvatsku, sretno, odgovorio joj je.
LUKRECIJA
Cura dana
DOLORES
DOLORES - Stručnjakinja za bjeloglave supove iz Belog na Cresu preselila se u Lubenice na istom otoku. Ima plan, ne želi da ovo prelijepo mjesto bude poznato po plaži nego i po lubenicama. Ovaj tjedan stiže u Zagreb na Zelenu tržnicu po sjeme tog povrća. Mještani je odgovaraju od ideje, ali ona se ne da...
DOLORES