Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DARINKA - 03.11.2022
DARINKA
DARINKA - Nije dobro. Mlada poduzetnica dobila je osip, a sve zbog loše kože na svom novom autu. Iako je tražila najbolju kožu, isključivo od deve, misli da je dobila nešto drugo što joj je izazvalo alergiju. Jako je osjetljiva na lažnu kožu, ona volim samo pravu, zategnutu kožu, a za to je spremna i platiti više.
Cura dana
BLAGICA
BLAGICA - Pukla joj je cijev za vodu. Užasno je rastresena jer ne može pronaći majstora koji bi došao popraviti i pokrpati njene cijevi. Spremna je i više platiti samo da se ne mora više prati s kantama. Iako su joj neki obećali da će doći, nikako da dođu. Pomalo postaje i očajna. Pokušala je i sama popraviti, ali ne zna s rupama.
BLAGICA
Cura dana
MELANIJA
MELANIJA - Imenjakinja bivše prve dame Amerike ima puno sličnosti s gospođom Trump. Obje su iz mjesta koje se nalazi uza Savu, naša Melanija također kreće u manekensku karijeru. Po špranci. A nada se upoznati i bogatog gospodina s velikim ambicijama, samo s nešto boljom frizurom od gospodina Trumpa.
MELANIJA
Cura dana
JASENKA
JASENKA - Računovotkinji nije jasno da netko zbog narudžbe liganja, raže ili janjaca može biti progonjen od države. Jasenka kaže da je to kod njih oduvijek bilo tako, da se jelo i pilo na veliko i da te nitko nikad ne pita tko to plaća. Nije joj drago ako bi se ta praksa i tradicija promijenile u bližoj budućnosti.
JASENKA
Cura dana
SREĆKA
SREĆKA - Unatoč imenu, mladoj frizerki nikako da krene u životu. Nedavno je izgubila posao jer joj se salon zatvorio, a prije nekoliko dana skrivila je prometnu nesreću gdje je ozlijedila koljeno. A da stvar bude gora, momak ju je ostavio zbog njene rođakinje. Zbog svega je odlučila promijeniti život i dati si oduška u zabavi.
SREĆKA
Cura dana
BRANKICA
BRANKICA - Mlada knjigovotkinja našla se u velikim problemima. Klijent za kojeg je radila otkazao joj je suradnju pa sad nema posla. A uskoro ide prijateljici na svadbu pa treba kupiti halijnu i nove cipele kako bi pokazala figuru koju je teškom mukom gradila. Odlučila je raditi dostavu u lokalnoj pizzeriji kako bi zaradila
BRANKICA