Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JASENKA - 30.10.2022
JASENKA
JASENKA - Računovotkinji nije jasno da netko zbog narudžbe liganja, raže ili janjaca može biti progonjen od države. Jasenka kaže da je to kod njih oduvijek bilo tako, da se jelo i pilo na veliko i da te nitko nikad ne pita tko to plaća. Nije joj drago ako bi se ta praksa i tradicija promijenile u bližoj budućnosti.
Cura dana
SREĆKA
SREĆKA - Unatoč imenu, mladoj frizerki nikako da krene u životu. Nedavno je izgubila posao jer joj se salon zatvorio, a prije nekoliko dana skrivila je prometnu nesreću gdje je ozlijedila koljeno. A da stvar bude gora, momak ju je ostavio zbog njene rođakinje. Zbog svega je odlučila promijeniti život i dati si oduška u zabavi.
SREĆKA
Cura dana
BRANKICA
BRANKICA - Mlada knjigovotkinja našla se u velikim problemima. Klijent za kojeg je radila otkazao joj je suradnju pa sad nema posla. A uskoro ide prijateljici na svadbu pa treba kupiti halijnu i nove cipele kako bi pokazala figuru koju je teškom mukom gradila. Odlučila je raditi dostavu u lokalnoj pizzeriji kako bi zaradila
BRANKICA
Cura dana
BOŽICA
BOŽICA - Zahvalna je roditeljima na imenu koje su joj dali. Zahvaljujući imenu, upoznala je i sadašnjeg dečka, perspektivnog poduzetnika. Na vatrogasnoj zabavi pitao ju je kako se zove. Odgovorila mu je: "Sad me zovi Božica s velikim B, a poslije ćeš me zvati božica s malim b". I on je sad najviše voli zvati božica s malim b.
BOŽICA
Cura dana
MANUELA
MANUELA - Mlada cvjećarka u okolici Gospići odlučila se baciti u poslovne vode i pokrenuti prodavanje cvijeća na veliko. Njeni fetiši su velike stvari pa želi i da su joj kite cvijeća velike. Dobila je podosta ponuda, a sredila je papire kako bi dobila poticaje iz europskih fondova. Bespovratna, naravno. Trenutno traži radnike.
MANUELA
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Umorna, ljuta i razočarala. Tako se jučer osjećala ova mlada trgovkinja nakon što je trebala vaditi neke svoje dokumente. Nakon što je skoro cijeli dan potrošila šetajući se s institucije na instituciju, šlag na torti joj je bio kad je morala te dokumente ovjeriti kod javnog bilježnika na što je potrošile stotine kuna.
MIRTA