Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MANUELA - 26.10.2022
MANUELA
MANUELA - Mlada cvjećarka u okolici Gospići odlučila se baciti u poslovne vode i pokrenuti prodavanje cvijeća na veliko. Njeni fetiši su velike stvari pa želi i da su joj kite cvijeća velike. Dobila je podosta ponuda, a sredila je papire kako bi dobila poticaje iz europskih fondova. Bespovratna, naravno. Trenutno traži radnike.
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Umorna, ljuta i razočarala. Tako se jučer osjećala ova mlada trgovkinja nakon što je trebala vaditi neke svoje dokumente. Nakon što je skoro cijeli dan potrošila šetajući se s institucije na instituciju, šlag na torti joj je bio kad je morala te dokumente ovjeriti kod javnog bilježnika na što je potrošile stotine kuna.
MIRTA
Cura dana
LOVORKA
LOVORKA - Lovor ne voli, ali obožava češnjak. Strast za tim prirodnim antioksidantom koštala ju je veze. I sad nikako ne može naći muškarca koji dijeli njenu neutaživu želju. Probala je naći ljubitelja češnjaka na društvenim mrežama, ali nije uspjela. Ne traži puno. Samo nekoga s kim će zajedno uživati u ovoj sirovoj strasti.
LOVORKA
Cura dana
ZINKA
ZINKA - Sinoć se razvalila. Jutros boli glava, ali što je tu je. Došle joj prijateljice pa se malo družila s djevojkama. Zna kako je počelo, ali nije sigurna kako je završilo. Mladić pored kojeg se probudila činio se nekako poznat. Nije se mogla sjetiti kako se zove, ali je sigurna da je to početak jednog divnog prijateljstva.
ZINKA
Cura dana
URŠULA
URŠULA - Raduje se slobodnom vikendu i branju vrganja. Obožava šumu u jesen i njene bogate plodove. Miris gljiva budi joj maštu i sjećanja. U subotu joj dolazi dečko iz grada pa ćemu pripremiti omlet s vrganjima. To je njen specijalitet, u kojem se dragi utapa, kao i u nježnim zagrljajima koji slijede nakon slasnog objeda.
URŠULA
Cura dana
TAMARA
TAMARA - Mlada krojačica došla je do saznanja da je navodno u rodu sa ženom iz njenog mjesta koja je preživjela potonuće Titanika. Štoviše, govore da je ljepotu naslijedila od nje jer je njena navodna rodica proglašena najljepšom ženom na tom nesretnom brodu. Zbog svega je Tamara odlučila krenuti na put brodom do SAD-a, ali treba suputnika.
TAMARA