Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TAMARA - 21.10.2022
TAMARA
TAMARA - Mlada krojačica došla je do saznanja da je navodno u rodu sa ženom iz njenog mjesta koja je preživjela potonuće Titanika. Štoviše, govore da je ljepotu naslijedila od nje jer je njena navodna rodica proglašena najljepšom ženom na tom nesretnom brodu. Zbog svega je Tamara odlučila krenuti na put brodom do SAD-a, ali treba suputnika.
Cura dana
MAGDA
MAGDA - Mlada poljoprivrednica iz okolice Metković krenula je s prodajom svojih mandarina. Ove godine su joj posebno slatke, ali i velike. Baš kako ona voli. Ima jako puno narudžbi pa je rasprodala cijeli svoj usjev. Za iduću sezonu razmišlja proširiti svoje poslovanje, ali za to treba vrlo ozbiljnog poslovnog partnera.
MAGDA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Toliko je sretna što je dobila licencu za kondicijskog trenera da je odlučila za vikend u svom mjestu napraviti veliku feštu. Pozvala je brojne prijatelje i sumještane jer će napokon moći otvoriti svoju teretanu gdje će pokazati u čemu je najbolja. Već ima rezervacije i za privatne treninge i jedva čeka krenuti sa svim.
MIRJANA
Cura dana
SANJA
SANJA - Napokon je uspjela otvoriti svoju firmu. Mlada geodetičarka je napokon ispunila svoj san, a to je da radi posao koji voli. No koliko joj dobro ide u poslu, toliko joj loše ide u ljubavnom svijetu. Nikako da pronađe čovjeka koji može pratiti njezin brzi ritam života. Zadnjeg dečka je morala ostaviti zbog loše kondicije.
SANJA
Cura dana
MIHAELA
MIHAELA - Mlada poduzetnica iz Istre zasukala je rukave i krenula u renovaciju svojih apartmana. Jako je zadovoljna s ovogodišnjom sezonom, a kako uvijek nastoji ugoditi svojim gostima, tako se odlučila poboljšati i frizirati svoj biznis. Najdraži gosti su joj Nijemci jer oni uvijek daju više, a ona uvijek voli primiti nešto više.
MIHAELA
Cura dana
TANJA
TANJA - Mesarka iz okolice Bjelovara zadnjih tjedana ima problema s kupcima. Kako su cijene mesa otišle u nebo, sve se manje jede meso, a najviše uspiju prodati kobasice. No ima problem i s nabavkom mesa zbog ograničenja cijena pa ne može naći farmera koji bi joj izašao u susret. Boji se za svoje poslovanje pa traži partnere.
TANJA