Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRJANA - 19.10.2022
MIRJANA
MIRJANA - Toliko je sretna što je dobila licencu za kondicijskog trenera da je odlučila za vikend u svom mjestu napraviti veliku feštu. Pozvala je brojne prijatelje i sumještane jer će napokon moći otvoriti svoju teretanu gdje će pokazati u čemu je najbolja. Već ima rezervacije i za privatne treninge i jedva čeka krenuti sa svim.
Cura dana
SANJA
SANJA - Napokon je uspjela otvoriti svoju firmu. Mlada geodetičarka je napokon ispunila svoj san, a to je da radi posao koji voli. No koliko joj dobro ide u poslu, toliko joj loše ide u ljubavnom svijetu. Nikako da pronađe čovjeka koji može pratiti njezin brzi ritam života. Zadnjeg dečka je morala ostaviti zbog loše kondicije.
SANJA
Cura dana
MIHAELA
MIHAELA - Mlada poduzetnica iz Istre zasukala je rukave i krenula u renovaciju svojih apartmana. Jako je zadovoljna s ovogodišnjom sezonom, a kako uvijek nastoji ugoditi svojim gostima, tako se odlučila poboljšati i frizirati svoj biznis. Najdraži gosti su joj Nijemci jer oni uvijek daju više, a ona uvijek voli primiti nešto više.
MIHAELA
Cura dana
TANJA
TANJA - Mesarka iz okolice Bjelovara zadnjih tjedana ima problema s kupcima. Kako su cijene mesa otišle u nebo, sve se manje jede meso, a najviše uspiju prodati kobasice. No ima problem i s nabavkom mesa zbog ograničenja cijena pa ne može naći farmera koji bi joj izašao u susret. Boji se za svoje poslovanje pa traži partnere.
TANJA
Cura dana
HANA
HANA - Sezona lubenica je završila, ali je zato sezona mandarina pred vratima. Važno je da se vrti - novac. Ove godine je odlučila unaprijediti svoje poslovanje pa je uzgojila posebne vrste mandarina, koje su puno slađe od normalnih. Narudžbi ne nedostaje, a za iduću godinu priprema posebne slastice. No dobro bi joj došla muška pomoć.
HANA
Cura dana
KORANA
KORANA - Ime je dobila po rijeci. Voda je njen život. Obožava tuširanje, plivanje, ronjenje i sve što ima veze s vodom. Čak i radi kao laborantica na analizi pitkih voda. Taj posao je ne ispunjava, ali plaća je redovita. Dečko joj je Vodenjak u horoskopu i to je jedini aspekt vode koji joj ne paše. Zato sad traži nježnog Raka samca.
KORANA