Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIHAELA - 17.10.2022
MIHAELA
MIHAELA - Mlada poduzetnica iz Istre zasukala je rukave i krenula u renovaciju svojih apartmana. Jako je zadovoljna s ovogodišnjom sezonom, a kako uvijek nastoji ugoditi svojim gostima, tako se odlučila poboljšati i frizirati svoj biznis. Najdraži gosti su joj Nijemci jer oni uvijek daju više, a ona uvijek voli primiti nešto više.
Cura dana
TANJA
TANJA - Mesarka iz okolice Bjelovara zadnjih tjedana ima problema s kupcima. Kako su cijene mesa otišle u nebo, sve se manje jede meso, a najviše uspiju prodati kobasice. No ima problem i s nabavkom mesa zbog ograničenja cijena pa ne može naći farmera koji bi joj izašao u susret. Boji se za svoje poslovanje pa traži partnere.
TANJA
Cura dana
HANA
HANA - Sezona lubenica je završila, ali je zato sezona mandarina pred vratima. Važno je da se vrti - novac. Ove godine je odlučila unaprijediti svoje poslovanje pa je uzgojila posebne vrste mandarina, koje su puno slađe od normalnih. Narudžbi ne nedostaje, a za iduću godinu priprema posebne slastice. No dobro bi joj došla muška pomoć.
HANA
Cura dana
KORANA
KORANA - Ime je dobila po rijeci. Voda je njen život. Obožava tuširanje, plivanje, ronjenje i sve što ima veze s vodom. Čak i radi kao laborantica na analizi pitkih voda. Taj posao je ne ispunjava, ali plaća je redovita. Dečko joj je Vodenjak u horoskopu i to je jedini aspekt vode koji joj ne paše. Zato sad traži nježnog Raka samca.
KORANA
Cura dana
SANJA
SANJA - Danas ima rođendan. Ne zna hoće li ga slaviti. Prijatelji je već pitaju hoće li imati party. To joj ide na živce. Kome se još puše na svijećice? Odlučila je da će ostaviti dečka. Od kad trači i priprema maraton nema više vremena za nju. Nije ona drugotna da mu bude važnije od prolaznog vremena na 42 kilometra.
SANJA
Cura dana
KATICA
KATICA - Iako je nekoliko godina radila u Austriji i Njemačkoj, ova mlada lokal patriotkinja nije mogla bez svoje domovine. Vratila se i sada uživa u malenoj toploj kućici i jesenskoj šumi optočenoj maglom. Svakog dana odlazi u berbe gljiva. Dobro poznaje koje su jestive, a koje su toksične. Priča se da je tako dobra i u odabiru partnera.
KATICA