Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANA - 10.10.2022
ANA
ANA - Već dva dana je šmrcava. Ne zna muči li je alergija ili prehlada. Pila je čaj od ljekovitih trava koje je nabrala na Velebitu, no to joj nije puno pomoglo. Liječnik joj je rekao da mora biti na toplom, a ona je odabrala saunu gdje će se dobro oznojiti. Također joj je rekao da mora uzimati puno C vitamina.
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Strastvena je ljubiteljica motora. Obožavala je voziti po ljeti kad su velike vrućine kako bi se malo rashladila. Najdraže joj je bilo zajahati Suzuki te stisnuti gas po zavojitim cestama uz more. Sad je malo tužna jer još malo pa će motor pospremiti u garažu a treba uskoro platiti i registraciju i servis.
MIRJANA
Cura dana
VJERA
VJERA - Stručnjakinja za nakretnine iz okolice Bjelovara ne može vjerovati kako su u posljednjih godinu podivljale cijene na tržištu. Kako se iselila iz stana gdje je živjela s momkom nakon što ga je pronašla s najboljom prijateljicom u njenom krevetu, bacila se u potragu novog stana. Ali, nikako da pronađe svoj brlog.
VJERA
Cura dana
GOGA
GOGA - Mlada inženjerka koja potječe iz Donje Meke Grude u BiH došla je studirati u Sisak u kojem je odlučila i ostati. Bavi se preradom metala, a posao joj strelovito ide prema gore. No kako ima sreće u poslu tako je nema u ljubavi. Nikako da nađe pravog muškarca, koji će moći držati njen tempo. Stalno nailazi na mlakonje.
GOGA
Cura dana
BARBARA
BARBARA - Mlada voćarka iz okolice Omiša napokon je dočekala da njezino polje mandarina sazrije. Jako je zadovoljna s veličinom mandarina jer jedno što ne voli su male stvari, voli da je sve veliko i bujno poput nje. U posao mandarina se bacila nakon što ju je dečko ostavio u Zagrebu ispred stana kad je odlučila zaokrenuti život.
BARBARA
Cura dana
IDA
IDA - Tek sad je otišla na zasluženi godišnji. Nije znala da listopad na otocima može biti tako lijep. Dok uživa u kupanju i moru, razmišlja o novom poslu. Sezonu bi mogla odraditi na nekom alpskom skijalištu. Uvijek se dobro snalazila na snijegu, a na skijama je zimi išla i u školu. Sve što je sklisko njoj je blisko.
IDA