Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VJERA - 08.10.2022
VJERA
VJERA - Stručnjakinja za nakretnine iz okolice Bjelovara ne može vjerovati kako su u posljednjih godinu podivljale cijene na tržištu. Kako se iselila iz stana gdje je živjela s momkom nakon što ga je pronašla s najboljom prijateljicom u njenom krevetu, bacila se u potragu novog stana. Ali, nikako da pronađe svoj brlog.
Cura dana
GOGA
GOGA - Mlada inženjerka koja potječe iz Donje Meke Grude u BiH došla je studirati u Sisak u kojem je odlučila i ostati. Bavi se preradom metala, a posao joj strelovito ide prema gore. No kako ima sreće u poslu tako je nema u ljubavi. Nikako da nađe pravog muškarca, koji će moći držati njen tempo. Stalno nailazi na mlakonje.
GOGA
Cura dana
BARBARA
BARBARA - Mlada voćarka iz okolice Omiša napokon je dočekala da njezino polje mandarina sazrije. Jako je zadovoljna s veličinom mandarina jer jedno što ne voli su male stvari, voli da je sve veliko i bujno poput nje. U posao mandarina se bacila nakon što ju je dečko ostavio u Zagrebu ispred stana kad je odlučila zaokrenuti život.
BARBARA
Cura dana
IDA
IDA - Tek sad je otišla na zasluženi godišnji. Nije znala da listopad na otocima može biti tako lijep. Dok uživa u kupanju i moru, razmišlja o novom poslu. Sezonu bi mogla odraditi na nekom alpskom skijalištu. Uvijek se dobro snalazila na snijegu, a na skijama je zimi išla i u školu. Sve što je sklisko njoj je blisko.
IDA
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Odlučila je da vikendom više neće svirati i pjevati na svadbama. To ju iscrpljuje, pa razmišlja da se prijavi na neki talent show. Tom prijavom nada se da će je zapaziti i da će dobiti bolji posao. Trenutno radi u telefonskoj centrali, a nada se da će joj dečko za Božić darovati novi mikrofon.
BRANKA
Cura dana
CVJETKA
CVJETKA - Radi u pogonu za proizvodnju vrećica za smeće. Ovih dana ubija se od posla. Rade i treću smjenu. U subotu je trebala ići na svadbu, ali nije mogla. Prijateljica ju je trebala upoznati sa zgodnim strancem samcem. Već je dugo bez dečka. Zadnji ju je prevario sa susjedom na mjesnoj akciji “Više cvijeća, manje smeća”.
CVJETKA